Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
Este un clip senzational cu grafica 3D, pentru realizarea caruia a fost folosita cea mai moderna tehnologie video, similara cu cea care a stat la baza faimosului "Avatar".
Duminica, telespectatorii care aleg "Serviciul Roman de Comedie" la Pro Tv pot vedea in premiera imagini din videoclipul pentru care Horia Brenciu foloseste cea mai noua tehnologie in materie de inregistrare video - motion capture. Este o premiera in Romania.
"Povestea clipului "Ultimul dans", primul single promovat de pe albumul "37", o are in centru pe Belle, personajul de desen animat desemnat sa-mi fie partener pentru aceasta productie", povesteste Horia. "Regia e semnata de Olga Avramov, iar la grafica 3D si efectele vizuale a participat, alaturi de ea, si Nicolae Carpenisan. Motion Capture-ul ii apartine lui Bogdan Lazar de la Golem Studio.
Cel care a realizat imaginea reala este Adi Silisteanu, iar Neil Coltofeanu este omul de la Red Camera Advisor! Alaturi de ei, toti cei 40 de oameni din Buftea care au facut ca aceasta productie sa fie un adevarat regal filmic si o premiera pe piata romaneasca. Chiar daca bugetul a fost depasit in fiecare zi, stabilind un nou record in ceea ce ma priveste, ceea ce a iesit motiveaza cu brio orice efort spiritual sau financiar", a mai spus artistul.