Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (3.20 secunde)
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str.
va invita de vineri pana duminica la Targul lui Gustar, din 22 pana in 24 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Sos.
nastase.wordpress.com - Marin Sorescu In urma cu peste 20 de ani, Marin Sorescu mi-a daruit o pictura, Corida in Yucatan. ... Vor fi, peste cateva luni, 80 de ani de la nasterea lui.
Kiseleff nr 3 Targul de Toamna. ... Va asteptam la targul de toamna de vineri pana duminicadin curtea Muzeului National al Taranului Roman, de dimineata pana seara, cu fel de fel de bunatati pentru toate gusturile:
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Ziua Dunarii sarbatorita pe 9 iulie la Calarasi La Calarasi va avea loc sambata, 9 iulie, in Parcul Central, cea de-a 4-a editie a evenimentului Ziua Dunarii. ... - concurs de pescuit, ce va fi organizat in parteneriat cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Calarasi;
Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura.
Cristina Ivan, proprietara magazinului de obiecte vintage A!UREA situat in centrul vechi al Capitalei, are aceasta pasiune de sase ani. Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti.
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Duminica, 24 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, la Coftale, Strada Stefan Mihaileanu nr, 42, va avea loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) aduce accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom aduce esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
www.revistatango.ro (un interviu realizat de Alice Nastase Buciuta) informeaza:
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
Primaria Capitalei, prin creart, organizeaza TRADITII SI FLORI DE SARBATORI, cel mai mare eveniment dedicat Sarbatorilor Pascale din Bucuresti, in perioada 30 martie- 9 aprilie 2018, in Parcul Regele Mihai I (Parcul Herastrau).
Municipalitatea intentioneaza sa elimine constructiile provizorii de pe bulevardul Raului in cel mult un an, invocand pericolul de surpare a canalului colector. Chiriasii, fie ei de buna credinta, care nu si le dezafecteaza singuri risca un asalt al taietorilor de fier.
Presedintele Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, Eugen Gavan, a anuntat ca va propune municipalitatii organizarea unui concurs de &#"Planuri urbanistice pentru diferite zone ale Galatiului".
Consilierul judetean democrat Iulian Arama este nemultumit de faptul ca pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Consiliu Judetean (CJ) nu s-a aflat si un raport de control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) referitor la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului (DGASPC) Galati si solicita o sedinta extraordinara pentru ca acest subiect sa fie discutat.
Dupa cum a precizat si Robert Laurentiu Iaporniciu, proiectul este destinat persoanelor de etnie roma, persoanelor cu dizabilitati, precum si persoanelor cu venituri scazute.
'Declaratia mea politica de astazi porneste de la o observatie simpla: prioritatile Cabinetului Boc-Basescu sunt total diferite de prioritatile reale ale romanilor. ... Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
google-analytics.com