Cautare

1096 de rezultate pentru "art mariage satu maretrackback" (3.01 secunde)
-, in virtutea Legii Minelor art. ... Potrivit dispozitiilor art. ... Ulterior, mostenitorii au depus plangere impotriva conducerii SC DOBROMIN SA prin care au solicitat conform legii 10 art. ... In contractul de privatizare se introduce art.
- prorogarea aplicarii prevederilor art. ... (6), art. ... e) si g) si art. ... 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, art. ... b) si c) ale art. ... In plus, se propune prorogarea pana la data de 1 ianuarie 2018 a termenului prevazut la art.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril. ... Expozitia poate fi vizitata la Galeria Elite Prof Art Gallery Str.
Art Implant detine topul aparatelor si al materialelor stomatologice. ... Design versus igiena Clinica Art Implant din Bucuresti, situata pe Bd. ... Art Implant detine toate certificatele de conformitate pentru pardoseli, perdele, draperii, var lavabil, mobilier, etc.
Are dreptul la pensie de urmas si sotul supravietuitor, indiferent de varsta, pe perioada in care este invalid de gradul I sau II, daca durata casatoriei a fost de cel putin un an (art.
"Constituie contraventie si se sancționeaza cu amenda prevazuta in clasa a VI-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de un an, savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia dintre faptele prevăzute la art.105 alin.(2) literele a) si d) daca au avut ca urmare producerea unui accident de circulatie soldat numai cu pagube materiale", prevede proiectul MAI.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Totodata, alesii locali au stabilit ca tot Florisal-ul sa se ocupe si de curatatul beciurilor si a curtilor din Satu Mare, in detrimentul RA Comunala, regie aflata in subordinea Primariei. ... Tarifele de salubritate au fost majorate si se va ocupa si de igienizarea subsolurilor si curtilor din Satu Mare.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Absolventa a UNATC, Royal Academy of Dramatic Art Londra, New York University, a participat la Festivalul de Film de la Cannes in 2018 cu Singura la nunta mea”, primul ei rol principal intr-un lungmetraj.
Potrivit sesizarii, ordonanta Cabinetului Emil Boc instituie prin art.2 obligatii pentru Parlament, incalcand astfel art. ... 103/2009 incalca art. ... (5), art. ... (2) precum si art.
Art. ... Incalcarea legii, in caz de misiune urgenta Regimul de circulatie prioritara este reglementat insa de art. ... O precizare asemanatoare apare si in art. ... Dupa cum se mentioneaza in art. ... O prevedere asemanatoare se gaseste si in art.
1, art.I, pct. 6, art.I pct.27 si ale art.I pct.28 din Legea pentru modificarea si completarea Legii nr.188/1999 privind Statutul functionarilor publici.
2 Principii si domenii de interventie ale sanatatii publice Art. ... 2 Finantarea programelor nationale de sanatate" , la Art. ... Mai apoi, in " Capitolul 3, art. Art. ... VIII la" dispozitii finale art.
Indemnizatie cat cea de viceprimar Cadrul legal al salarizarii unui director de Regie de interes local il reprezinta art. ... Mai mult, art. 3 indice 2 din acelasi act normativ stipuleaza clar ca "remuneratia lunara a directorului general/directorului, stabilita prin contractul de mandat in conditiile art.
google-analytics.com