Cautare

3920 de rezultate pentru "adrian sina" (2.92 secunde)
- Sina de tren arata ca in viata reala esti o persoana rigida, care nu se abate de la calea aleasa, stabila si disciplinata. - Daca te vezi mergand pe langa o sina de tren inseamna ca in realitate ti-ai terminat toate indatoririle si ai dus la bun sfarsit proiectele primite.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Cum vara incepe sa Arda din ce in ce mai tare, Adi Sina s-a hotarat sa schimbe aerul si ritmul, lansand noul sau single ‘Pierdevara‘.
Cel mai mic copil al Ancai Serea este o fetita, Ava, care va implini 2 anisori la mijlocul acestei luni Ei bine, reporterilor WOWbiz.ro le-a ajuns la urechi informatia ca prezentatoarea stirilor din sport de la Prima TV si, totodata, sotia producatorului muzical, Adi Sina, ar fi insarcinata din nou!
Adrian Paunescu (din sala): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (din sala): ... - Ambarcatiunile usoare si lopetile Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... - Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Adrian Sina a semnat cel mai promitator proiect romanesc din ultimii ani la Premium Artist, compania de management, productie si impresariere pe care o conduce.
Anca Serea si Adrian Sina s-au gandit si de aceasta data la viitorul fiului lor, Moise, si au ales sa isi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc aparut in timpul vietii copiilor.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Anca Sina Serea, Adi Sina, Cori Gramescu, Adina Halas, Geanina Ilies. Evenimentul este sustinut de: World Class Romania, Divertiland. Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.
Mai trece un an, sina e gata, tramvaiul merge brici, dar se constata ca s-a stricat soseaua. ... Necesarele masini de mare tonaj puse in slujba asfaltizarii isi fac bine treaba, dar circula constant, ca n-au incotro, pe sina de tramvai.
Intr-o tara in care categorii sociale mult mai importante sunt, intr-adevar, indreptatite sa solicite salarii sporite, nea Voicu, si Sala parca, ori taica Ionel, zis si Socaciu, au decis sa puna piciorul in prag si sa le ia partea lui Gigi Manivela, Vasilica Sina si Marinela Casierita, oameni printre cei mai prost platiti in CFR-ul bugetar si alimentat cu bani fumosi de fraierii amatori de calatorii pe calea ferata.
Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, e precizat astazi, la Antena 3 CNN, care este data limita pana la care toate institutiile publice din Romania trebuie sa elimine dosarul cu sina pentru solutionarea cererilor pentru furnizarea unui serviciu public.
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care ar trebui sa faca disparut dosarul cu sina din institutiile publice. In realitate, romanii sunt pusi pe drumuri pentru copii de buletin si alte acte.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota?
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! ... Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Adrian Nastase a actionat hotarat sa faca un act capital, care sa rastoarne situatia.
Calvarul lui Adrian Nastase trebuie oprit! DNA nu renunta la manevrele odioase menite sa-l tina in continuare in temnita pe fostul premier, condamnat politic Tribunalul Bucuresti judeca in aceasta dimineata recursul DNA la hotararea Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase.
Analistul politic Dan Andronic publica un text pe blog, sub titlul "De ce Adrian Nastase", pe care il puteti citi in continuare. "Am citit argumentele unora dintre voi impotriva lui Adrian Nastase. ... Poate domina Adrian Nastase liderii judeteni care si-au depasit conditia?
google-analytics.com