wowbiz.ro informeaza: De acesta data nu mai este vorba despre o serie de evenimentele pe care toata lumea le-ar astepta de la ei, cum s-a intamplat in 2015 cu nunta si oficierea casatoriei lor dupa cinci ani de relatie, ci are legatura, se pare, cu marirea familiei si nasterea unui alt mostenitor.
Cel mai mic copil al Ancai Serea este o fetita, Ava, care va implini 2 anisori la mijlocul acestei luni
Ei bine, reporterilor WOWbiz.ro le-a ajuns la urechi informatia ca prezentatoarea stirilor din sport de la Prima TV si, totodata, sotia producatorului muzical, Adi Sina, ar fi insarcinata din nou! Pentru bruneta acesta ar fi cea de-a cincea sarcina, ea avand deja patru nasteri la activ din care au rezultat doi baieti si doua fetite.
Adi Sina este innebunit dupa copiii sai
Primii nascuti au fost: David (13 ani) si Sarah (7 ani), din prima casatorie a Ancai cu Filip Poplingher, si doi cu sotul ei actual, celebrul Adi Sina â€" baietelul Noah (3 ani si jumatate) si mezina familiei, Ava (2 ani). Cu o casa plina de copii de toate varstele, de la unul aproape in pragul adolescentei si pana la cea mica care stie sa numere si invata sa vorbeasca simultan in engleza si romana, Anca Serea nu parea hotarata sa o ia de la capat cu scutece, biberoane si un alt bebelus.
Anca Serea are 33 de ani si a nascut pana acum patru copii
Informatia ne-a parvenit la redactie in cea de-a treia zi din an si, desi la prima vedere pare surprinzatoare si greu de crezut, a fost tratata cu seriozitate si verificata direct la subiect, la Anca Serea, cea despre care se spune cum ca ar fi insarcinata cu al cincilea copil al sau si al treilea pe care i l-ar darui lui Sina.
Nu comentez nimic despre acest subiect si nimic ce tine de viata privata. Este treaba noastra si numai a noastra. Ne-ati prins gresit. In acest moment (n.r: ieri, duminica dupa-amiaza) plecam in Austria, in vacanta, la schi in statiunea Innsbruck. Vorbim cand ne intoarcem in tara. Vom fi plecati doua saptamani”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro. Mamica a patru copiii cu varste minore, vedeta TV a refuzat sa vorbeasca despre existenta unei noi sarcini, modul sau de a se eschiva putand fi pus si pe seama faptului ca, de regula, femeile insarcinate evita sa vorbeasca despre acest subiect pana trec in al doilea trimestru de sarcina si depasesc perioda de inceput.