Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (4.98 secunde)
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... nu-mi place ce fac acum, spunandu-le romanilor ca avem nevoie de austeritate. ... Sigur, romanii vor opta. Romanii pot sa decida:
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews. • Foarte multi au crezut ca reformarea statului este un simplu discurs politic, care nu este destinat implementarii.
Iuliana Avadanei, terapeuta care face imposibilul posibil. ... Ca daca oamenii ar respecta legile lui Dumnezeu ar fi mai sanatosi, mai fericiti. ... Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare.
Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata. Esti foarte calma si ai idei extrem de bune. Spre seara, incerci sa te relaxezi in compania partenerului de cuplu.
101 unitati din industria alimentara - procesatoare de produse de origine animala - vor fi inchise pina la 30 iunie 2006, din totalul celor 528 de unitati care nu respecta conditiile impuse de legislatia comunitara, potrivit reevaluarii efectuate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Domnule Victor Ponta, USL a decis ca, de la 1 februarie, deputatii si senatorii Uniunii sa recurga la un protest parlamentar.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Vrei sa te feresti de barbatii mincinosi? Atunci descopera care sunt cei mai cei dintre ei in functie de zodie! Minciuna face parte din and-ul nostru si reusim sa ne impiedicam de ea din cand in cand.
Prostata este o glanda din sistemul reproducator masculin care produce majoritatea lichidului din care este alcatuita sperma. Glanda, de marimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a barbatului si inconjoara partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica.
Senatorul PSD Florin Constantinescu a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Romanii danseaza dupa cum canta Guvernul", pe care o puteti citi in continuare.
Victor Ponta, la ceas de bilant:
Circa 57,2% dintre gospodariile de romani nu pot face fata cheltuielilor cu venitul total net realizat lunar, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).
In trust, esti si director de integrare editoriala.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici. Daca ei cresc, atunci va creste si dobanda.
Am gasit pe un blog (turistintaramea.blogspot.ro) un text despre calatoria unui turist cu bacul de la Chiciu. Turistul roman venea de la mare, petrecuse un sejur pe litoralul bulgaresc si descoperea cu uimire un loc fascinant:
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Puteti citi in continuare cateva extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman: Ideea este ca Sistemul se opune destructurarii Gestapoului.
Motorstorry ofera cateva "Sfaturi pentru condusul pe timp de iarna", pe care le puteti citi in continuare. Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
In Ucraina, la recensamantul din 1989, existau la est de Nistru romani in regiunea Odessa care cuprinde insa si sudul Basarabiei (149.534), Nikolaev (16.673), Kirovograd (10.694) si alte regiuni (73.128) (81).
google-analytics.com