Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (8.05 secunde)
Vin vremuri bune pentru firmele care acorda consultanta în întocmirea documentatiei pentru obtinerea finantarilor europene.
Senatorul PSD Adrian Tutuianu a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Un presedinte care umileste cere sa nu fie umilit", pe care o puteti citi in continuare.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica. Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
Acest lucru inseamna ca nu pot concepe un copil chiar daca ele intretin raporturi sexuale neprotejate pentru un an sau mai mult. In aproximativ jumatate dintre aceste cupluri, infertilitatea la barbati joaca un rol important. Infertilitatea la barbati are loc datorita productiei slabe de spermatozoizi.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Politicieni - parlamentari, primari, consilieri, ministri - ajunsi in functii inalte jura pretios, cu mina pe Biblie, ca o vor respecta. Functionari in serviciul public, politisti, judecatori, procurori, medici, cu totii jura pe ce au mai sfint ca vor respecta Legea.
Ar fi o greseala sa ne grabim cu anuntarea candidatului la prezidentiale PSD nu trebuie sa se grabeasca sa anunte candidatul la alegerile prezidentiale din toamna. Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic.
Adevarul istoric despre romanii transnistreni (3) Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug.
Pentru botosanenii care se descurca cu greu de la o zi la alta sau chiar si pentru cei mai instariti, este greu de inteles gestul complet dezinteresat lui Durigen Eberhard, germanul care, de cincisprezece ani nu pridideste sa aduca, de la mii de kilometri departare, ajutoare in judet si in municipiu.
Conform Hotnews.ro, presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, in cadrul emisiunii "Prim Plan" (TVR 1), ca a promis FMI ca nu va modifica fiscalitatea si nu va promulga legile privind reducerea TVA la alimente, respectiv neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ca nu se mai poate domnuleee chiar asa.
Un cititor ne scria vizavi de noile reguli pentru trecerea frontierei spre tarile Uniunii Europene, supuse discutiei publice de ministrul Vasile Blaga ca oricum nu prea conteaza regulile, cu niste euro la vama se rezolva orice.
Fiti pregatiti pentru o schimbare neasteptata de planuri. Se pare ca prietenii va preseaza prea mult sa luati anumite decizii cu implicare financiara. ... Va alarmati degeaba si aproape ca va pierdeti rabdarea sa-i ascultati pe cei care, intr-adevar, vor sa va spuna ceva.
google-analytics.com