Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (7.07 secunde)
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
Pretul painii, al bauturilor racoritoare si alcoolice, al utilitatilor se va majora considerabil. Painea se va scumpi cu pana la 10%, in urma aplicarii unor taxe mai mari pe care le va percepe Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Romanii care muncesc in strainatate au strans 100 mld. euro in ultimul deceniu.
13 GRESELI DE FRUMUSETE CARE INDEPARTEAZA ORICE BARBAT (Text:
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
dacii nu au fost romanizati niciodata, dacii erau de fapt stramosii romanilor condusi de Traian...(Autoare:
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Daniel BEJAN) Daca ploua, e de la Dumnezeu. Daca e semnalul prost la televizor, e de la ei. Daca te dor salele, e de la vreme. Daca e crivat, e de la rusi. Daca esti balonat, e de la sarmale. Daca ai falca umflata, e de la masea.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Liviu Plesoaianu a publicat pe facebook o contrascrisoare adresata tuturor romanilor, inclusiv grupului de disidenti Firea & Comp. Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman. ... Contra-Scrisoare Voi incepe cu concluzia in ceea ce ma priveste:
Publicata in iulie 2016, cartea Dieta-Minune dicteaza un nou trend in materie de cure de slabire. Are deja cateva sute de mii de cititori si adepti cu rezultate spectaculoase.
Situatia IQ-ului in lumea animala: iata cine castiga in 12 dueluri ale inteligentei! Care sunt cele mai inteligente animale din lume? Care este cea mai inteleapta fiinta din lumea animala si cum se compara animalele in privinta inteligentei?
Fractura din societate a inceput in 13-16 1990, a continuat o data cu condamnarea comunismului. ... Iata o greseala foarte mare pe care am facut-o. Exista destule lucruri pe care mi le pot reprosa, dar nu mi se poate atribui reacredinta.
In staruinta sa de a demonstra ca reducerea cu 5% a CAS va fi pentru economie ceea ce e benzina de 98 pentru motorul de Trabant, premierul Ponta ne-a plictisit ieri cu niste planse colorate care nu aveau nicio legatura cu subiectul, dar din care trebuia sa intelegem ca e bine.
Exista doar cateva zile dintr-un ciclu menstrual in care sperma poate supravietui in mucusul cervical si acestea corespund perioadei fertile. ... Este considerat cel mai bun moment pentru ca mucusul este subtire, abundent si permite spermei sa se deplaseze cu usurinta prin mediul vaginal pana la ovul.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur. Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii.
"Basescu isi va cauta o iesire spectaculoasa din mandat, care sa-l victimizeze" (Autor: ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. Aceasta persoana va va amana in lucruri foarte importante, exact acum, cand calea pentru cresterea carierei este deschisa.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 52 de suspecti de comiterea unor infractiuni.
google-analytics.com