Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (2.96 secunde)
Oana Sarbu, una dintre cele mai apreciate voci ale Romaniei. Oana Sarbu: "In ultimii doi ani am suferit foarte mult.
Ghinionul nu a ocolit-o pe Oana Zavoranu nici in Noul An. Se pare ca cineva incearca sa ii fure identitatea, iar bruneta a tras un semnal de alarma pentru fani, pe pagina ei de Instagram, pentru ca acestia sa nu creada ca persoana care posteaza este chiar ea.
Oana Lis, declaratii in exclusivitate de ziua ei de nastere. Sotia fostului edil al capitalei a implinit 44 de ani. Ce cadou i-a facut Viorel Lis si daca este impacata cu tot ce a trait pana acum, ne spune Oana.
isi vede de treaba in Mangalia, mai precis ca si angajata a Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime - birourile de la Mangalia. In ceea priveste formatiunea politica din care face parte, aceasta a declarat ca i-a intrat "activitatea de partid in sange”.
O colectie de intalniri inexplicabile (Autor : ... Rosales este unul dintre expertii de frunte pe plan mondial in privinta intalnirilor dintre oameni si entitati umanoide aparent nepamantene: omuleti, giganti, "oameni in negru", creaturi cu infatisare de amfibieni, reptilieni, "cenusii" etc.
Desi nu este chiar o poveste de amor, cred ca nu va veti plictisi daca o cititi si dvs. Este de fapt o insiruire de inrebari despre ceea ce inseamna dragostea si mai ales demnitatea. ... Acele animale care sunt conduse in viata exclusiv de hormoni.
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
Andreea Esca si Alexandre Eram vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara! Presa locala din Calarasi publica in ianuarie 2015 stirea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara.
Giulia si Vlad Huidu sarbatoresc astazi trei ani de casnicie. ... Giulia Anghelescu a fost foarte matinala la inceput de saptamana.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR). Desi au fost invitati, au lipsit reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai premierului si ai comisiilor parlamentare de sanatate.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie: ... Stim doar ca Porumbel Catalina si-a facut aparitia in lumea televiziunilor de stiri la postul Realitatea TV ca reporter.
Marele actor Florin Piersic este distrus de moartea Ilincai Tomoroveanu. ... El ar vrea sa-i spuna cineva ca moartea colegei sale de scena e o gluma. ... Puteti citi in continuare textul integral postat de Florin Piersic, in care deplange disparitia Ilincai Tomoroveanu la varsta de 77 de ani:
TBI Credit ameninta o familie din Craiova ca ii executa apartamentul pentru o suma de trei ori mai mare decat creditul initial.
- Vai de capul meu, sunt bolnav de tuberculoza. - Bine, atunci de ce ai mai venit? ... -------------------------------------------------------------------------------- Curs de formare pentru barbati. Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov. Firea critica faptul ca niciun lider al social-democratilor nu a luat pozitie fata de gestul liberalilor.
Daca firma la care lucreaza sotul sau sotia are credite neplatite la timp, atunci persoana care vrea sa faca un împrumut este refuzata de banca. ... În fine, un debitor de nota 10.
Din pasiune si cu multa munca, asa a reusit o invatatoare sa dezvolte, impreuna cu sotul sau, o firma a carei cifra de afaceri a crescut in patru ani cu 233%. ... Sotul meu avea o afacere impreuna cu un prieten in domeniul IT.
google-analytics.com