Cautare

62269 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile ora 16 din 15 iulie 2013 live" (8.17 secunde)
HARTA autostrazilor din Romania. ... Potrivit autoritatilor, in 2014 ar urma sa fie deschisi circulatiei doar 60 de kilometri de autostrada, aproape jumatate fata de 2013 cand au fost inaugurati putin peste 100 de kilometri.
'Revenita pe sticla dupa o izbanda de mamica, Oana Stancu nu pare dispusa sa se conformeze politicii obediente a Antenei 3 fața de Victor Ponta si iese din front.
Vara a trecut si ramanem cu amintiri de amor, dar si cu o surpriza din partea lui Dorian. Artistul continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o alta versiune a piesei De Amor.
Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; ... Dupa Vita de Vie si Les Elephants Bizzares, la"Thursday Night Live" este invitata una dintre cele mai iubite trupe din Romania:
14.11.2013 - 17.11.2013 TARIF: ... - transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET:
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Lucian Gheorghiu) In aprilie 2013 se repeta un scenariu care este foarte cunoscut scenei politice romanesti.
Rezultate Chestionar - Romania 2013 - Scurt Bilant • In anul care a trecut, cat de sigur vi s-a parut locul dumneavoastra de munca? ... 1.33 % - Mi-am pierdut serviciul: 16.00 % • A reusit guvernarea sa influenteze in bine situatia dumneavoastra profesionala?
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in anul 2013, cu 6%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 46.8 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului, bolilor autoimune si pentru testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august. ... In sudul tarii, temperaturile maxime vor fi ridicate pe 29 si 30 iulie, cand media lor regionala va fi de peste 37 de grade Celsius.
Florin Grozea vine in showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii "Hit Yourself:
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina. ... Vedete la apa” (Antena 1)!.
Aproximativ 20.000 de bucuresteni si peste 30.000 de pelerini din toata tara sunt asteptati, duminica, la sfintire, au precizat, pentru MEDIAFAX, preoti apropiati de organizarea evenimentului. ora 8.00:
Stirile n-au program. ... Ala venit de la dracu' din praznic. ... Deja raspunsul vine din reflex. ... Ei vor sa te vada ciufulit, tocmai trezit din somn, la masa lor. ... Deja nu mai esti copil, ai riduri de la atatea live-uri, atatea stiri, atatea jurnale, atatea sedinte, atatea nopti nedormite.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
- PIATA CONSTITUTIEI Petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei, la care accesul va fi gratuit, va incepe la ora 21.00.
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. Artisti, vedete TV, profesionisti din industria muzicala au defilat pe covorul rosu. ... Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00.
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Single-ul Antiexemplu este pe locul 1 in MediaForest, conform difuzarilor pe radiourile si televiziunile muzicale.
google-analytics.com