Cautare

4091 de rezultate pentru "accident 25 09 2010 batoti mehedinti" (3.26 secunde)
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.05, G.
Daca mai punem 5-10 milioane venituri din tiraj, ajungem la vreo 20-25 de milioane.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
"Incasarile au fost mai mari, ajungand la 125,25 milioane de lei.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Potrivit acestuia, PSD Mehedinti a cerut BEC anularea alegerilor in circumscriptia 27 Mehedinti pentru fraudarea votului. Acesta a aratat ca a fost luata in discutie contestatia la nivelul BEJ Mehedinti, care a transmis-o spre rezolvare la BEC.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, a anuntat ieri senatorul PSD de Mehedinti, Petre Daea.
Prefectura Mehedinti a obtinut 200.000 de euro pentru un proiect ce vizeaza optimizarea comunicarii intre institutie si serviciile publice deconcentrate, finantarea fiind asigurata de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. "Judetul Mehedinti este singurul din tara care va beneficia de un astfel de sistem informatic de raportare si comunicare.
Potrivit rezultatelor finale comunicate de BEJ Olt, UDMR a obtinut in judetul Olt 246 voturi (0,15%), PNTCD - 1.282 de voturi (0,81%), FC - 196 de voturi (0,11%), PRM - 9.780 de voturi (6,25%), Elena Basescu - 3.426 de voturi (2,18%), iar Pavel Abraham - 612 voturi, ceea ce reprezinta 0,39 din voturile valabil exprimate.
Inspectia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (I.S.U.) Mehedinti a efectuat ieri controale la primariile din judet. ... al Judetului Mehedinti, despre producerea oricaror situatii de urgenta sau efecte ale acestora. ... Mehedinti pentru raportarea evenimentelor.
  Resturi de privatizat în Mehedinti Noua firme din Mehedinti mai au printre actionari si statul, care detine câteva zeci de procente la fiecare. AVAS mai este actionar majoritar la una singura, Cerom Mehedinti (51,004%), si are obiect de activitate fabricarea hârtiei si a cartonului ondulat.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
google-analytics.com