Cautare

927 de rezultate pentru "vectra imobiliare" (5.02 secunde)
Bancile comerciale au taiat sau au redus dramatic finantarile noi pentru dezvoltatorii de proiecte imobiliare, considerate a fi unele dintre cele mai riscante pe timp de criza.
Situatia grea cu care se confrunta firmele in aceasta perioada si-a pus amprenta asupra segmentului business al pietei imobiliare din Craiova. ... Acum insa, din cauza situatiei financiare economice, nu se mai intampla acest lucru", a declarat Teodor Popescu, managerul agentiei Dorcas Imobiliare.
O societate din Bucuresti specializata in afaceri imobiliare ar oferi 12 milioane de euro pe patrimoniu, dar suma nu este deocamdata confirmata oficial.
Totusi, reprezentantii agentiilor imobiliare spun ca in Craiova este imposibil ca terenurile sa inregistreze scaderi de pret de pana la 90%, asa cum estimeaza, potrivit standard.ro, oficialii Darian (principalul jucator de pe piata romaneasca de evaluare din real estate).
Cumparatorii achizitionau locuinte gata mobilate in conditiile in care faceau o afacere buna", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare, care a precizat ca, in general, dezvoltatorii imobiliari au mers pe ideea vanzarii locuintelor doar cu mobilier de bucatarie.
In felul acesta, primariile ar rezolva problema locuintelor pentru tineri, iar dezvoltatorii ar scapa de gasitul clientilor in aceasta perioada incerta pentru imobiliare si de problemele legate de finantarea proiectelor.
Dupa ce luni de-a randul numarul tranzactiilor imobiliare a fost aproape zero, de cateva saptamani craiovenii au inceput sa-si cumpere locuinte. ... Numarul lor nu este insa la acelasi nivel ca anul trecut, dar s-a dezghetat piata", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare.
Este vorba despre faptul ca, daca inainte de aparitia crizei se vindeau foarte bine locuintele luxoase, precum si cele aflate la niveluri mai ridicate de confort, respectiv de pret, dupa o stagnare indelungata a vanzarilor de orice fel, in domeniul pietei imobiliare se manifesta la ora actuala o tendinta de crestere a vanzarilor locuintelor ieftine, noi sau vechi, in timp ce locuintele de lux, respectiv cele scumpe, nu mai intra in preferintele cumparatorilor.
135 de tranzactii imobiliare, dintre care cea mai cunoscuta este vila cunoscutului om de afaceri Cristian Tantareanu, care a fost vanduta pentru 3. ... 000 de euro, comisionul aferent unei agentii imobiliare in cazul in care tranzactia s-ar fi facut prin intermediul acesteia.
Ca urmare a scaderii numarului de tranzactii din perioada ianuarie-iunie, dar si a diminuarii preturilor, atat pe piata rezidentiala, cat si pe cea a terenurilor, si valoarea impozitelor pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare in acest interval s-a redus, cu 63%, la 214,3 milioane de lei.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
(Vlad Vlasceanu, director tiMOn) Marii dezvoltatori ai proiectelor imobiliare, alaturi de producatorii si importatorii din domeniul mobilei In urma succesului inregistrat dupa prima sa editie, MobiDeco isi continua drumul alaturi de tIMOn in aceasta toamna.
In aceste conditii, in tentativa de a-si recupera banii imprumutati, tot mai multe institutii financiar-bancare au trecut la valorificarea ipotecilor, in special bunuri imobiliare, prin executare silita. ... Tocmai din aceasta cauza, proprietatile imobiliare se vand greu, unele chiar si dupa 8-10 licitatii publice.
Storia este site-ul de imobiliare lansat de OLX. E specializat pe imobiliare si avem peste 100.000 de anunturi de imobiliare - de vanzare-cumparare, terenuri, spatii comerciale, apartamente, case.
GARSONIERE Chiria medie pentru o garsoniera din Capitala este de 247 de euro, potrivit statisticilor imobiliare.net. ... In sectoarele 1,2,3 chiriile sunt mai mari iar in sectoarele 4,5 si 6 chiriile pentru garsoniere sunt mai mici, potrivit statisticilor imobiliare.net.
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii mai detine un autoturism Opel Vectra, fabricat in 1992. Romeo Nicoara are doar un autoturism Opel Liberalul Romeo Nicoara, secretar de stat pe probleme de tineret la Cancelaria primului ministru, este cel mai sarac dintre satmarenii din Guvern.
Senatorul UDMR Fekete Andras are 1 ha teren forestier in Simleu Silvaniei, tot acolo un apartament de 67 mp, un Opel Vectra din 1995, 165 de milioane de lei, 57 de milioane, 4 milioane si 21 de milioane de lei ca vicepresedinte al Consiliului Judetean, consilier judetean, subprefect si senator.
Introducerea lui Corsa mareste gama Opel OPC la cinci modele: varful de gama, Vectra OPC, cu 280 CP (206 KW) este disponibil in configuratiile sedan sau station wagon;
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
google-analytics.com