Cautare

514 de rezultate pentru "serhan naim pitesti" (8.24 secunde)
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori.
Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Mona Musca a refuzat sa comenteze daca se va apropia de vreun partid politic si a precizat ca nu va participa duminica la Pitesti la lansarea platformei lui Theodor Stolojan, pentru ca doreste sa rezolve intai problema legata de verdictul CNSAS, care a aratat ca a colaborat cu Securitatea.
O noua campanie In actiunea sa de popularizare a votului uninominal in doua tururi, presedintele Traian Basescu a sustinut mai multe conferinte de presa in tara - la Pitesti, Iasi, Timisoara - si a lansat o linie telefonica - 031-620.62.00 -, unde explica, prin intermediul unui mesaj inregistrat, ce este votul uninominal si de ce este important referendumul de la 25 noiembrie.
Politic Scandal de proportii in PD-L Arges dupa ce unor candidati la fotoliile de consilieri locali la Pitesti li s-ar fi cerut sa dea mai multi bani pentru campania electorala.
Adrian Nastase a dus la Guvern trei oameni din Cluj, doi din Timisoara, altul din Pitesti, altul din Galati. Pentru prima data a facut jumatate de Guvern cu oameni din provincie, si in mare parte din Transilvania si Banat.
Opinia noastra, e o opinie comuna aici, este ca bineinteles atentia mass-media este pentru Bucuresti, dar Romania inseamna la fel de bine si Cluj, si Arad, si Timisoara, si Slobozia, si Pitesti si Tirgu Jiu si oriunde.
Edilul Craiovei i-a solicitat ministrului sa fie construita Autostrada Sudului sau cel putin un drum expres Craiova - Pitesti. Lia Olguta Vasilescu sustine ca investitorii straini sunt interesati de infrastructura atunci cand li se ofera posibilitatea sa investeasca in Banie.
Au fost judete care au dat in judecata direct Ministerul Educatiei si Cercetarii, si a caror procese dureaza inca si acum, cum este cazul judetului Pitesti.
Nemultumita de decizia Tribunalului, firma lui Dilgoci a facut apel la Curtea de Apel Pitesti, unde a pierdut din nou,deoarece instanta a anulat apelul din cauza faptului ca nu era timbrat.
Numai ca in 2003 investitorul si-a majorat participatia la 54,01%, realizand o tranzactie de aproximativ 273 de milioane de dolari. In cadrul trecerilor in proprietate privata din industria auto, cea mai importanta vanzare este cea a Dacia Pitesti.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
In anul 2009 sau cel mai tarziu in 2010 Grupul Renault va lansa pe piata un model Dacia Logan 4x4.
Marius T., 31 de ani, care calatorea alaturi de alte trei persoane, a declarat ca se intorcea din Italia, unde locuia cu forme legale, si mergea spre Pitesti pentru a-si petrece vacanta.
Trainingul se realizeaza in Romania, la sediul central Mikit din Pitesti si dureaza doua zile. De asemenea, un training avansat se realizeaza in Franta, caz in care francizatii platesc doar transportul.
Dezvoltarea imobiliara se va regasi în viitorul apropiat si în jurul drumului expres Craiova-Pitesti, despre care ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a declarat recent, pentru GdS, ca "va grabi lucrurile".
Dezvoltarea imobiliara se va regasi în viitorul apropiat si în jurul drumului expres Craiova-Pitesti, despre care ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a declarat recent, pentru GdS, ca "va grabi lucrurile".
Cei doi au vorbit ieri la Pitesti despre preluarea conducerii partidului si despre relatiile de la varful acestuia. „Admir efortul pe care il face Mircea Geoana, ca presedinte al partidului, de a prelua din mers o masinarie care este foarte complicata“, a spus Nastase.
Lucrarile constau in ranforsarea sistemului rutier, realizarea de rigole carosabile si rigole de acostament, podete noi, amenajarea de drumuri laterale, parapete, lucrari de consolidare a terasamentelor si semnalizare rutiera Centuri in licitatie Noua firme au depus oferte pentru realizarea Centurii de Sud, de 6,2 kilometri, denumita si Centura Ford, care leaga DN 6 (Bucuresti-Alexandria-Craiova-Timisoara-Cenad) si DN 65 (Pitesti-Slatina-Craiova).
17,6 km - Pitesti - Bucuresti: 110 km • A2 - Bucuresti - Cernavoda: 151 km - Cernavoda - Medgidia*:
google-analytics.com