Cautare

3590 de rezultate pentru "rom telekom financiar nr telefon" (3.54 secunde)
Compania este prezenta pe piata romaneasca prin intermediul firmelor Distrigaz Sud, Depomures Targu Mures, Vital Gaz si Gena Rom Gestiune Energetica. ... Recent, Dinu Patriciu, presedintele Rompetrol, arata la un seminar pe teme energetice organizat de "Ziarul Financiar" ca gazoductul Nabucco este "una dintre utopiile lumii moderne".
Preturile locuintelor din Romania, exprimate in lei, s-au redus cu 10-40% in primul semestru, fata de sfarsitul anului trecut, pe segmentul vechi scaderea fiind in medie de 23%, iar pe cel nou de 17%, potrivit estimarilor companiei de evaluare Darian Rom-Suisse.
Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui (APRIL) isi manifesta nemultumirea fata de modalitatea de acordare a sprijinului financiar pentru sectorul zootehnic din Romania, respectiv pentru fermierii producatori de lapte ca materie prima.
Ca orice organism financiar, FMI da imprumuturi cu o dobinda putin mai mare fata de cea la care se imprumuta el, diferenta servind la acoperirea cheltuielilor de functionare si la cresterea rezervelor sale.
Analistul financiar Bogdan Baltazar ne-a declarat ca "euro va continua sa se deprecieze in raport cu leul, mai ales acum cand BNR a primit si binecuvantarea de la FMI".
Doi reprezentanti de frunte ai Mittal Steel Galati, printre care si directorul financiar, Surojit Gosh, s-au intilnit, joi dupa-amiaza, cu oficialii Ministerului Economiei si Comertului pentru a discuta pe tema preluarii Electrocentrale de catre patronul Combinatului, respectiv grupul financiar Mittal Arcelor.
Membrii Camerei Deputatilor au aprobat marti, acordarea unui sprijin financiar de 200 de euro pentru cei care se casatoresc pentru prima oara, incepand cu data de 1 ianuarie 2007.
Mai mult, norma BNR include leasingul financiar in categoriile creditelor de consum si imobiliare. ... Asta pentru ca firmele de leasing vor trebui sa respecte aceleasi conditii de creditare ca si bancile, in cazul leasingului financiar.
Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura au aratat ca guvernantii au aprobat, printr-o ordonanta de urgenta, acordarea sprijinului financiar producatorilor agricoli din sectorul vegetal, zootehnic, al imbunatatirilor funciare si al organizarii teritoriului.
De când se pot depune proiecteleAplicatiile pentru sprijin financiar se vor depune începând de saptamâna aceasta - pentru proiectele care vizeaza sprijin financiar cu valoarea cuprinsa între 920.001 si 5.560.000 de lei, startul se da pe 5 mai 2008, urmând ca solicitarile sa poata fi depuse pâna pe 1 august 2008.
Cu privire la campania de depunere a cererilor de sprijin financiar privind platile directe in 2008, reprezentantii Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta spun ca, incepand cu anul 2007, Romania beneficiaza de fonduri pentru agricultura de la Uniunea Europeana sub forma de plati directe pe suprafata.
Sprijinul financiar rezultat dintre acciza redusa si cea standard este de 193,654/1000 litri, respectiv 0,65 lei pe litru.Pentru a fi eligibili la acordarea sprijinului financiar, beneficiarii trebuie sa fie inscrisi in evidentele Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura cu suprafetele de teren pe care le exploateaza si pentru care solicita motorina cu acciza redusa.Sprijinul financiar se acorda pe baza adeverintelor pentru motorina eliberate de directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene, respectiv a municipiului Bucuresti.
Acciza este de 0,27 lei/litru, iar sprijinul financiar este de 0,65 lei/litru si se acorda pe baza unor adeverinte eliberate de Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Bihor.
evolutia incerta a cifrei de afaceri a companiilor, echilibrul economico-financiar precar si absenta planurilor de afaceri fundamentate.  Accent pe clientii vechi Raiffeisen Bank prefera firmele stabile financiar si nu acorda prea mare importanta la creditare IMM-urilor care nu sunt deja clienti ai bancii.
Operatorii economici cu activitate principala industria prelucratoare pot beneficia de un sprijin financiar de pana la 200.000 de euro, intr-un interval de pana la trei ani, in cadrul Mecanismului de acordare a sprijinului financiar de la bugetul de stat, stabilit prin Programul de crestere a competitivitatii produselor industriale.
Dobanda pentru pachetul financiar acordat Romaniei va fi in jur de 3,5% pe an.
"In cazul fermierilor care livreaza porci la abatoare autorizate sanitar-veterinar, sprijinul financiar difera in functie de carcasele porcinelor abatorizate. ... Trei beneficiari au solicitat ajutorul financiar care se acorda pentru livrarea oualelor catre centrele speciale de colectare, sortare si marcare.
Potrivit unui proiect al Ministerului Muncii, companiile care angajeaza studenti si mentin contractul de munca cu ei patru sau cinci ani vor primi un ajutor financiar.
Aceasta este concluzia la care au ajuns participantii la masa rotunda de dezbatere care a avut loc in prima zi a Forumului Financiar Central si Sud-Est European.
Fermierii doljeni au solicitat anul acesta sprijin financiar pentru aproximativ 130.000 de bovine, ovine si caprine, cu 20% mai multe decat in 2008. ... In caz contrar, risca pierderea sprijinului financiar.
google-analytics.com