Cautare

7653 de rezultate pentru "piata" (4.11 secunde)
Numarul masinilor noi inmatriculate in Romania a scazut, in primele noua luni, cu 1,4%, la 228.450 automobile, piata locala ocupand locul zece la nivelul Uniunii Europene in functie de volum, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania s-a injumatatit in luna noiembrie, la 13.700 de unitati, scadere mult mai accentuata decat cea a statelor UE, iar in primele 11 luni, cand au fost inregistrate 266.637 de masini, declinul pe piata locala a fost de 7,5%, potrivit ACEA.
anii 1992 - 1996, cand premier a fost Nicolae Vacaroiu, al carui guvern a imbinat principiile economiei de piata cu masuri de protectie sociala.
Dupa 1 an si jumatate de la lansarea pe piata romaneasca de asigurari, Signal Iduna anunta majorarea capitalului social cu aproape 2 milioane de Euro.
Astfel, in intervalul 15:24 - 16:54, la nivel national, aproape un milion de telespectatori (mai precis 990.000) au urmarit meciul (ceea ce corespunde unui rating* mediu de 4,9% si unei cote medii de piata** de 19% ).
Saff si-a extins aria de desfacere a produselor si livreaza pe piata interna de la conserve de carne, de legume si de peste pana la produse de patiserie, biscuiti, rulade, eugenii si bauturi racoritoare, respectiv bomboanele produse in "ograda"
Oficialii companiei spun ca volumul productiei va depinde de cererea de autoturisme de pe piata, dar sunt mari asteptari la Ford Europa cu acest motor. ... Mai mult decat atat, ei spun ca depinde de cererea de pe piata.
Este vorba despre segmentul cuprins intre Piata Unirii si Piata Constitutiei. ... Transformarea va cuprinde zona de bulevard cuprinsa intre Piata Unirii si Piata Constitutiei. Ulterior, primaria va transforma si Piata Constitutiei in spatiu pentru evenimente si spectacole. Sub piata va fi construita si o parcare subterana.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
Andre Rieu a mai sustinut 7 concerte in Piata Constitutiei in vara lui 2015. ... Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. ... Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. ... - dinspre Piata Alba Iulia: ... Izvor - Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie sau bd.
Recent, Artmark Historical Estate a lansat in cadrul unei conferințe de presa Raportul de Piata 2018 - o analiza a situației actuale a patrimoniului construit si a potențialului investitional al acestuia.
Sectorul farmaceutic este afectat de conditiile nefavorabile de piata Sectorul medicamentelor generice si biosimilare resimte in mod profund efectele negative determinate de conditiile tot mai ostile de pita, in pofida datelor statistice relativ optimiste publicate recent de companiile de analiza de piata specializate in industria farmaceutica, apreciaza reprezentantii Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR), intr-un comunicat remis luni AGERPRES.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul capitalei isi redeschide oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul Capitalei si-a redeschis oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Cheile de la magazie In seara protestelor de la Pungesti, un tanar protestatar din Piata Universitatii, intervievat de nu mai stiu care televiziune, explica rostul prezentei sale in piata.
Compania farmaceutica FLORIS, cel mai mare producator de suplimente alimentare si vitamine din Israel a anuntat, la finele saptamanii, in cadrul unui eveniment organizat la hotel Sheraton din Bucuresti, lansarea pe piata din Romania a primelor 10 produse pe baza de extracte vegetale.
Piata Presei, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piata Presei.
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Piata fortei de munca din acest sector este definita printr-o pondere mare a agricultorilor in totalul populatiei ocupate, precum si numarul mare de fermieri varstnici; ... La aceasta contribuie lipsa de informatie pe piata la nivelul producatorilor in ceea ce priveste indeosebi standardele de calitate.
Ca urmare, teoreticienii postuleaza ca piata presei scrise romanesti a cunoscut o perioada de "frenezie consumerista" in primavara lui 1990, caracterizata prin cresterea rapida si haotica a titlurilor si tirajelor, tendinta continuata si ulterior.
google-analytics.com