Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (2.86 secunde)
"(1) Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii:
Fa-i cadou o licenta de Windows sau Xbox Gold de Craciun, preturi de la doar 15 dolari Acesta este probabil ultimul articol din acest an. ... Poti face cadou o licenta de Windows pentru ca este foarte ieftina si cu siguranta este utila.
Rablele RAT, piese de trafic internationalNici cu licenta detinuta de RAT Craiova, decizia primariei de a monopoliza transportul public nu capata consistenta.
· Cunoasterea buna a limbii romane · Minim studii superioare absolvite cu diploma de absolvire/licenta · Experienta specifica dupa absolvirea studiilor superioare de minim 3 ani in domeniul achizitiilor publice, perioada in care expertul trebuie sa fi elaborat cel putin o documentatie de atribuire si de asemenea sa fi participat cel putin o data in calitate de membru cu/fara drept de vot sau expert cooptat in cadrul unei comisii de evaluare a ofertelor.
La sfarsitul lunii, postului ii expira licenta (Autoare: ... Mai mult decat atat, la finalul acestei luni, postului de stiri ii expira licenta audiovizuala si risca sa fie inchis pentru ca dosarul de prelungire a licentei nu este complet.
Uzina de la Craiova mai poate produce sub marca Daewoo in aceasta luna, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta.
Emisia OTV a fost intrerupta marti, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a retras cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu, anunta ANTENA3.
Proiectul de decizie prevede ca la licitatie nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala de utilizare a benzilor de frecvente 880-915 / 925-960 MHz (GSM 900), 1.710-1.785 / 1.805-1.880 MHz (GSM 1800), 453-457,5/463-467,5 MHz (CDMA 450) sau 1.920-1.980/2.110-2.170 MHz (IMT 2000/UMTS-FDD), respectiv 1.900-1.920 MHz (IMT 2000/UMTS-TDD).UPC România ar putea fi unul dintre posibilii ofertanti pentru licenta scoasa la licitatie de ANRCTI, fiind singurul operator telecom care nu detine o licenta de comunicatii mobile.Operatorii Orange România si Vodafone România detin licente GSM 900 si IMT 2000/UMTS din 1996, respectiv din 2004.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, ii apara pe studentii si absolventii de la Universitatea "Spiru Haret", amenintati de Andronescu cu repetarea examenului de licenta.
Incercand sa obtina licenta de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, conducerea Salubritatii a fost refuzata, pe motiv ca acel contract de delegare a gestiunii nu e bun, fiind intocmit pe o perioada de 49 de ani.
Autoritatile au gasit pana la urma o solutie de iesire din impasul in care se afla, din cauza ca firma de salubritate a consiliului local n-a reusit sa obtina decat o licenta provizorie, pe un an, ba chiar s-a vehiculat faptul ca se afla in incompatibilitate, pentru ca municipalitatea era asociat unic.
Inspectorii DADR Galati au aplicat un noian de sanctiuni societatilor de morarit si panificatie, in unele cazuri fiind necesara suspendarea activitatii acestora, dupa ce s-a constatat ca unitatile respective fabricau paine fara licenta sau nu respectau conditiile minime de igiena.
000 de euro companiilor Adobe, Siemens si Autodesk, dupa ce politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descoperit ca folosea 224 de programe informatice fara licenta.
O alta televiziune generalista de pe piata tv romaneasca, B1 TV, nu a inregistrat profit anul trecut, compania care opereaza licenta postului, News Television Romania SRL, inregistrand pierderi de 7,2 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 11,9 milioane de lei.
Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Din studio, Ilie Dumitrescu l-a sfatuit pe Becali sa-si ia licenta Pro. ... - Ai dreptate, dar poate imi intru in mana, poate iau licenta, fac niste cursuri maine.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif. Licenta C era un fel de echivalent al unui instructor.
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Arges, nu are licenta Pro. ... Chiar daca un antrenor nu are licenta Pro, acest lucru nu inseamna ca nu poate sa conduca un club la nivel profesionist. ... Am carnet de antrenor, am licenta A, dar se aare ca nu este de ajuns.
Nu se mai poate ca un microbuz, apartinand unei firme, sa fie condus de un sofer angajat la o alta firma, iar abonamentele sa fie eliberate de o a treia” a declarat acesta, adaugand ca obtinerea de licenta de catre operatorii de transport public se face dupa criterii preferentiale, fara a fi respectate bazele legale, nici de catre institutia abilitata, in acest caz, Autoritatea Rutiera Romana si nici de operatorii de transport.
Comp, plus indiferenta autoritatilor in domeniu de la Bucuresti au lasat Salubritatea fara licenta de operare. ... Daca din varii motive, firma, in cazul nostru Salubritatea, nu primeste licenta, atunci intra in vigoare articolul de care vorbeam mai sus, 30, alineatul 8, care prevede organizarea licitatiei.
google-analytics.com