Cautare

2133 de rezultate pentru "grupul roche" (5.11 secunde)
In cadrul Intalnirii Generale Anuale a Grupului Roche, care a avut loc pe 4 martie la Basel, Elvetia, Cristoph Franz a fost numit la conducerea Consiliului Director al companiei.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a discutat in cadrul seminarului Zilele Roche (Diagnostic)”, care a avut loc la inceputul lunii mai in Romania.
Roche, desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index. Roche a fost desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Angajatii Roche Romania, in colaborare cu World Vision Romania, au devenit donatori de viitor.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in anul 2013, cu 6%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 46.8 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului, bolilor autoimune si pentru testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
In iunie 2015, Roche Romania se alatua colegilor din peste 130 de filiale ale companiei din intreaga lume si sustine editia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children'sWalk - o initiativa globala anuala a Grupului Roche, ce isi propune sa stranga fonduri destinatea asistentei copiilor din Malawi, dar si a altor comunitati locale defavorizate.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
De la sfarsitul anului 2012, Roche Diabetes Care Romania are un nou sef in persoana lui Andrei Foisor, primul roman care conduce operatiunile acestei divizii a Roche Diagnostics in tara noastra.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
Pozitionarea in Dow Jones Sustainability Index (DJSI) reprezinta o confirmare a strategiei Roche, a implicarii in inovatie si a responsabilitatii fata de mediu Roche a fost desemnata pentru al cincilea an consecutiv, la nivel global, liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2013, cu 6%, la o rata de schimb constantă, ajungand la 34.9 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza in 32 orase din tara in perioada mai-iunie 2014 Zilele Protectiei Solare. ... Numqrul cazurilor de melanom a fost alarmant, de aceea suntem convinsi ca proiectul nostru trebuie sa devina anual", spune Miruna Biziniche Brand Manager La Roche-Posay Romania.
Oana Spanu, Medic Specialist Dermatolog, reprezentant La Roche Posay, care au interactionat cu publicul prezent pe tot parcursul conferintei.
Artista americana Maggie Roche, care a fondat grupul The Roches alaturi de cele doua surori ale ei, a murit la varsta de 65 de ani, dupa o suferinta cauzata de cancer la san. Maggie Roche era cea care compunea cantecele pentru grupul ei.
Roche a anuntat ca noi date importante din studiile clinice pentru mai multe medicamente destinate tratarii cancerului, aflate in cercetare sau deja aprobate, vor fi prezentate la a 49-a reuniune anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO), care se va desfasura la Chicago in perioada 31 mai - 4 iunie.
Compania elvetiana Roche a anuntat recent lansarea globala a două ... Aceste noi teste functioneaza pe platforma cobas e (imunologie) de analizoare modulare, dezvoltata de asemenea de compania Roche, care sustine fluxurile de lucru si eficienta in laboratoarele clinice.
google-analytics.com