Angajatii Roche Romania, in colaborare cu World Vision Romania, au devenit donatori de viitor.
Roche Romania se alatura in data de 16 iunie 2014 colegilor din peste 120 de filiale ale companiei din intreaga lume, pentru cea de-a 11-a editie a Roche Children’s Walk - o initiativa globala anuala a Grupului Roche, ce isi propune sa stranga fonduri destinate asistentei pe termen lung a copiilor din Malawi, dar si a altor comunitati locale defavorizate.
In acest an, Roche Romania colaboreaza cu World Vision Romania in programul "Donator de Viitor" al carui ambasador este Oana Cuzino. Jumatate din donatiile angajatilor Roche Romania din cadrul proiectului "Children’s Walk" 2014 vor fi directionate către copiii din cele 13 comunitati sarace din judetul Dolj incluse in programul "Donator de viitor". Cu numai 2,5 lei donati pe zi, i se ofera posibilitatea unui copil nevoias de a merge inca o zi la scoala, de a avea caietele si cartile necesare, de a avea acces la servicii medicale si de a primi tratamentul necesar, atunci cand este nevoie. Mai multe amănunte despre proiectul "Donator de viitor" al World Vision Romania se pot gasi pe site-ul: www.worldvision.ro. Cealalta jumatate a sumei stranse in Romania este destinata proiectelor pe care Roche Group, in colaborare cu UNICEF si cu European Coalition of Positive People, le desfasoara in Malawi.
'Este al patrulea an in care Roche Romania participaa la Roche Children’s Walk. Doresc sa-i felicit pe colegii mei, care se implica in numar din ce in ce mai mare, de la an la an, in campania globala "Roche Children’s Walk" si care fac lucruri extraordinare pentru copii. Multumesc de asemenea Fundatiei World Vision Romania si Oanei Cuzino - ambasadoarea programului "Donator de viitor" - pentru colaborarea deosebita ce sper ca va schimba in bine viata copiilor sărmani din cele 13 comunitati rurale doljene", a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania.
Initiat in anul 2003, Roche Children’s Walk serbeaza anul acesta 11 ani de traditie. De-a lungul timpului, peste 132.000 de angajati Roche din intreaga lume s-au alăturat campaniei de strangere de fonduri pentru copiii orfani din Malawi și pentru copiii din comunitatile defavorizate de pe intreg mapamondul. Prin intermediul acestui proiect, Grupul Roche a asigurat asistenta si hrana in ultimii ani pentru 17.000 de copii orfani din Malawi. De asemenea, au fost construite și mobilate 18 sali de clasa, plus sali pentru profesori si spatii auxiliare esentiale unitatilor de invatamant.