Cautare

158 de rezultate pentru "gimrom holding" (4.59 secunde)
Adevarul Holding pregateste lansarea Adevarul TV, care emite online pe adevarultv.net, si a Click FM Trustul de presa Adevarul Holding pregateste lansarea online a Adevarul TV, care in prezent emite in regim de proba pe adevarultv.net, si a Click FM, televiziunea si radioul detinute de Dinu Patriciu urmand sa emita on-air si in FM cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, relateaza Mediafax.
Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), Nicolae Opris, a declarat joi ca s-a intalnit dupa iulie 2005 cu fostul ministru al Economiei Codrut Seres si consilierul prezidential Theodor Stolojan, iar discutia a vizat si contractul dintre Energy Holding si Alro Slatina.
Adevarul Holding a intrat in insolventa Magistratii Tribunalul Bucuresti au admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL, care detine mai multe publicatii, printre care si cotidianul Adevarul. Instanta a stabilit pentru 12 martie 2013 continuarea procedurilor in cazul insolventei societatii Adevarul Holding.
Marinela GHEORGHE publica pe Capitalul.ro articolul "Adevarul Holding va lansa televiziunea generalista Adevarul TV", pe care il puteti citi in continuare.
Cristian Burci este interesat de preluarea trustului de presa Adevarul Holding al lui Dinu Patriciu, o decizie finala putand fi luata cel mai devreme in a doua parte a lunii septembrie, potrivit unui comunicat al holdingului.
'Un comunicat al "Adevarul Holding" informa, ieri, ca fostul presedinte al TVR, Alexandru Sassu, a fost numit director al studioului TV din cadrul trustului detinut de Dinu Patriciu, colaborarea devenind efectiva de la 1 august. ... Adevarul Holding S.R.L. ... Adevarul Holding S.R.L.
Hidroelectrica, profitabila pentru Energy Holding Numai ca Dan Ioan Popescu a respins aceasta solutie, sustinand ca nu doreste sa sparga Hidroelectrica, o unitate profitabila.
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului.
Compania mama a Grupului IKEA, ce controleaza 284 de magazine in 26 de tari, este Ingka Holding, o companie privata inregistrata in Olanda.
Rompetrol Holding SA confirma primirea anuntului oficial din partea Comisiei Europene cu privire la aprobarea achizitiei de catre KazMunayGas a unei participatii de 75% din actiunile The Rompetrol Group N.V., tranzactie anuntata in data de 27 august 2007.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
Vezi cat valoreaza Marcile Adevarul Holding si Click! ... Licitatia cuprinde marcile Adevarul Holding, Click!, TV Click si Click FM. Licitatia vine in contextul in care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL, a cerut recuperarea datoriei pe care Adevarul Holding o are catre agentia de publicitate.
Oua de la gaini crescute la sol cu acces in aer liber Toneli Holding - Compania care lanseaza produsul La curte - Free Range, dupa o investitie de 700.000 de euro in ferma de la Gaesti.
Cotidianul Adevarul este editat in prezent de Adevarul Holding, companie detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
Cotidianul Adevarul este editat in prezent de Adevarul Holding, companie detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
HORVATH Holding, Ungaria; ... SKODA HOLDING, Cehia; ... MYTILINEOS HOLDING, Grecia; MASTERFIELD INVESTMENT GROUP, SUA; NDA SA, Romania. Scrisorile depuse de potentialii investitori nu au caracter angajant.
Chinezi si indieni, interesati de uzina La firmele enumerate se adauga nume mai putin cunoscute, cum ar fi HORVATH Holding Ungaria, GIEBEREI HEUNISCH GmbH si GOETZPARTNERS CORPORATE GmbH din Germania, PRAMAC GROUP Italia, MYTILINEOS HOLDING Grecia, SKODA HOLDING Cehia, dar si BHART HEAVY ELECTRICALS LIMITED India si ZHUZHOU TIMES ELECTRIC GROUP China.
Complexul Energetic (CE) Turceni a prelungit, pana la sfarsitul acestui an, contractele bilaterale de furnizare a energiei electrice cu societatile ENERGY HOLDING, BENY ALEX, EURO-PEC si GEVCO. ... ROMELECTRO, ENERGY HOLDING, ARELCO si ELECTRICA.
Anchetatorii spun ca fostul ministru ar fi ascuns "activitatile ilicite savarsite de membrii gruparii" si ca nu a luat masurile ce se impuneau, desi a fost sesizat in acest sens.Paguba de 47 de milioane de dolariEnergy Holding a achizitionat energie in 2004 la pretul de 65,4 lei/MWh, mai mic decat valoarea costului mediu de productie, de 83,9 lei/MWh.
Grupul Sabanci Holding si-a anuntat intentia de a construi o fabrica de ciment la Constanta.
google-analytics.com