DeCeNews : Marcile Adevarul si Click!, scoase la licitatie. Vezi cat valoreaza
Marcile Adevarul Holding si Click! vor scoase la licitatie, din cauza datoriilor pe care le-au acumulat catre debitori. Valoarea de piata a brandurilor este una destul de ridicata. Licitatia va avea loc in biroul executorului judecatoresc. Pretul de pornire al licitatiei va fi, conform paginademedia, de 4,5 milioane de euro pentru Adevarul si 170.000 de euro pentru Click!.
Licitatia cuprinde marcile Adevarul Holding, Click!, TV Click si Click FM. Licitatia vine in contextul in care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL, a cerut recuperarea datoriei pe care Adevarul Holding o are catre agentia de publicitate.
Vanzarea vine la doar cateva zile dupa ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj si audienta, drept cel mai vandut si cel mai citit ziar din Romania.
La licitatie poate participa orice persoana care, cel mai tarziu pana la inceperea vanzarii la licitatie publica, a consemnat la CEC Bank, la dispozitia executorului judecatoresc, cel putin 10% din pretul de incepere al licitatiei pentru bunurile licitate. Debitorul nu poate participa sub nicio forma la licitatie.