Cautare

158 de rezultate pentru "gimrom holding" (4.27 secunde)
"Ermes Holding" a contractat credite sindicalizate in valoare de 79,5 milioane de euro pentru proiectul "Era Shopping Park". ... Compania de management a firmei Ermes Holding este Omilos Group, dezvoltator imobiliar specializat in achizitia de terenuri, planificare, dezvoltare si management de proiect.
Firma Black Sea Global Properties Limited (BSGP), controlata indirect de omul de afaceri Dinu Patriciu, prin intermendiul Rompetrol Holding, a ajuns la o detinere de 64,1% la Fabian in cadrul ofertei de preluare integrala a fondului de investitii lansata in luna decembrie a anului trecut.
In rest, toate celelalte afaceri, de la FC Rapid, baza Pro Rapid si pana la ANA Yacht sau ANA Holding l-au adus pe George Copos in pragul dezastrului. ... ANA Holding are de dat la stat 1.
Adevarul Holding a renuntat la colaborarea cu Ioan Grosan - care a inceput sa scrie editoriale in cotidianul Adevarul incepand din 2010 - dupa ce CNSAS a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa constate calitatea de colaborator al fostei Securitati a scriitorului, anunta Mediafax.
Adevarul aproape de insolventa, sustine Paginademedia Adevarul Holding este din ce in ce mai aproape de faliment, sustine Paginademedia.
Pentru ca trustul Adevarul Holding trece zilele acestea prin noi restructurari. ... Adevarul Holding a renuntat la mare parte dintre angajatii de la marketing si IT. ... Razvan Ionescu a tinut sedinta dar precizat ca nu vorbeste dintr-o calitate oficiala in ierarhia Adevarul Holding, scrie paginademedia.ro.
Nick Horris Batin de la Harris Holding este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei cu uleiuri de avocado din Noua Zeelanda, la 250 ml - la 45 RON.
In august 2007, Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile Rompetrol Holding (el detinand un procent de 80% din actiuni), care controla Grupul Rompetrol companiei petroliere de stat KazMunaiGaz din Kazahstan.
Legea holding-urilor. Cresterea numarului de fuziuni si/sau achizitii prin care IMM-uri autohtone sa se constituie in holding-uri, beneficiind astfel de cresterea cifrei de afaceri, a puterii de negociere in relatia cu furnizorii si creditorii sau de formare si promovare a brandurilor proprii etc.
Spre exemplu, anul trecut Adevarul Holding a adoptat o politica mult mai rezervata in ceea ce priveste investitiile si campaniile de marketing, fapt cauzat atat de conditiile de piata cat si de schimbarea managementului, care a avut loc in luna aprilie.
Numele celor doi ministri sunt asociate cu firmele Grivco, Energy Holding si Romelectro, care au contracte pentru vanzarea energiei complexurilor pana la sfarsitul lui 2006, respectiv, in cazul Energy Holding, pana in 2008.
Alro Slatina era "trimisa" sa-si ia energia necesara de la Energy Holding, firma patronata de Nicolae Buzaianu. "Va spune ceva firma Energy Holding?", a intrebat Traian Basescu.
Concret, este vorba despre Energy Holding, firma care intermediaza 12% din toata energia tranzactionata in Romania, a incheiat in august 2005 un contract cu Plusfood, consortiul olandez la care lucreaza Mircea Basescu.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Cauza ii mai cuprinde printre inculpati pe finantatorul Rapidului, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC ANA HOLDING SA, si Giulio-Giusepe Roza, presedintele Consiliului de Administratie al SC ANA HOLDING SA, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, dar si pe Adrian Cristea, acuzat tot de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.Conform unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au stabilit ca, in perioada 2000 - 2004, Gheorghe Copos a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a 38 de spatii comerciale, transferand banii prin conturile personale ale lui Dan Voiculescu si ale fiicei sale, Camelia-Rodica Voiculescu, precum si prin conturile societatii GRIVCO  SA.
El a apreciat ca s-a vorbit prea mult despre Energy Holding, firma care face afaceri cu energie si care este asociata cu societatea Plusfood SRL, administrata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, si mai putin de "alte firme" care fac afaceri cu energie.
Pe langa acestea, au aparut si nume noi, cum ar fi HORVATH Holding Investment Co. ... Francezii de la ALSHTOM si ungurii de la HORVATH Holding sunt interesati in special de fabrica de motoare.
Toate cele trei fabrici urmeaza sa fie evaluate de expertii holding-ului, pentru ca americanii sa aleaga solutia cea mai buna.
ENERGY HOLDING care inainte era cea mai hulita firma, care decapitaliza Rovinari, iar acum, de cand e pe stadionul respectiv, nu se mai aude nimic", a spus Ciurel.
Societatile straine sunt DAB Grecia in asociatie cu ELECTROMEC, firma suedeza BOMBARDIER, concernul american GENERAL ELECTRIC, austriecii de la A-TEC Industries, HORVATH HOLDING Ungaria, GIEBEREI HEUNISCH GmbH si GOETZPARTNERS CORPORATE GmbH din Germania, PRAMAC GROUP Italia, MYTILINEOS Grecia, SKODA HOLDING Cehia, BHARAT HEAVY ELECTRICALS LIMITED India si ZHUZHOU TIMES ELECTRIC GROUP China si fondul american de investitii MASTERFIELD INVESTMENT GROUP.
google-analytics.com