Cautare

900 de rezultate pentru "energia" (4.72 secunde)
Daca ne gandim doar la acest an, am dat nastere unui concept de magazin modular care poate fi adaptat astfel incat sa permita retailului modern sa ajunga in zone pana acum inaccesibile unor astfel de magazine, iar acum iata, va prezentam si primul dintr-o lunga serie de magazine capabile sa-si genereze singure energia de care au nevoie.
Echipa de handbal masculin Energia Pandurii Targu Jiu nu-l retine in lot pe interul stanga de 21 de ani, Andrei Vlad, aflat in probe, jucator ce a evoluat in Liga a II-a din Franta in ultimele doua sezoane.
Interul echipei Energia Pandurii Targu Jiu, Mihai Paius, s-a alaturat colegilor la antrenamente, insa situatia sa medicala nu s-a schimbat foarte mult. ... Mihai Paius se afla in ultimele luni de contract cu Energia, dar sefii gruparii gorjene nu i-au propus prelungirea intelegerii.
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante. ... Energia, aflata pe locul 4 in Liga Nationala, este outsider in Banat, desi echipa gazda este abia pe locul 9.
Cu gandul la disputa de maine, cu Benfica Lisabona, din optimile Cupei Cupelor, Energia Pandurii Targu Jiu s-a menajat la Timisoara, unde Universitatea Poli Municipal s-a impus lejer, scor 32-28, joc in devans din etapa a 15-a a Ligii Nationale de handbal masculin.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Energia Pandurii Targu Jiu nu a avut replica pe terenul formatiei "U" ... Cu 21 de puncte in 20 de etape, Energia ocupa locul 6 in Liga Nationala.
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Energia Pandurii Targu Jiu joaca astazi, de la ora 18.00, la Chiajna, cu ultima clasata, Steaua Bucuresti.
Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale! ... Organizatorii vor pune la dispozitia acestora conditiile tehnice necesare, iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat! ... La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia.
Aceste portaluri sunt generate prin energia gaurilor negre. In conformitate cu Haramein, fiecare planeta detine o astfel de gaura neagra, care ii ofera energia de care are nevoie. ... Aceasta gaura neagra ofera energia necesara vietii.
letargice - majoritatea celor care aduna lucruri recunosc ca nu au energia care sa le permita sa inceapa eliminarea lor, iar energia negativa creata de acestea le cauzeaza oboseala si letargie la randul ei; ... in cauza ca va face energia sa stagneze;
Desigur, aceasta teorie e un paradox in sensul ca se elimina miscarea din materia primordiala care explodeaza, adica energia care ar fi putut genera explozia. ... Din pacate, eliminarea celor trei forme de miscare, ce constituie de fapt energia Universului, exclude explozia presupusa.
Energia si vigilenta mentala va ajuta sa progresati in tot ce faceti. ... Mai multa incredere in sine si energia de care dispuneti va vor ajuta. ... Va ajuta acum si sanatatea, iar energia pozitiva pe care ati acumulat-o va impulsioneaza.
Prin urmare, energia nu poate fi nici creata, nici distrusa, doar transformata, conform primei legi a termodinamicii. ... Iar energia care formeaza constienta va ramane asemeni unei baterii care alimenteaza un proiector: daca proiectorul este oprit (omul moare) nu inseamna ca bateria (energia-constienta) dispare sau nu mai este buna.
Toti am luat la cunostinta ca in noaptea de 7 Ianuarie 2015 un meteorit a brazdat cerul tarii noastre emitand o lumina puternica, iar apoi a explodat, adica energia condensata in el a fost eliberata special deasupra Romaniei.
Toata energia ei a fost consumata in procesul de adaptare la mediul tot mai agresiv. ... Si cand simtim ca am ajuns la capatul puterilor, clacam, pentru ca toata energia ne-am consumat-o in procesul de adaptare.
Daca iți vei folosi atent imaginația, intuiția si energia, poți cunoaste succesul intr-o cariera in sport, actorie sau medicina. ... comunicarea, energia debordanta si aptitudinile oratorice. ... Conserva-ți cat de mult energia si nu te epuiza.
De "Ziua Pacalelilor” se vor produce majorari ale tarifelor la gazele naturale, energia electrica si termica, dar si a preturilor la carburantiIn ceea ce priveste gazele naturale, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN) a anuntat ca de la 1 aprilie, tarifele vor creste n medie cu 20%.
Oriunde in lume, energia produsa pe hidro este mai ieftina decat cea pe carbune, pacura sau gaze naturale.
google-analytics.com