Cautare

900 de rezultate pentru "energia" (2.78 secunde)
Prefectul de Gorj, Stefan Popescu Bejat, a trimis ieri o adresa catre Corpul de Control al Primului Ministru, prin care a solicitat sa fie verificat modul in care energia electrica produsa de complexurile energetice Rovinari si Turceni este vanduta prin intermediul unor firme private.
' "Este o poveste despre cum poti invinge ceea ce la inceput iti parea invincibil...si pentru noi a fost greu...Dar nu am renuntat...nici eu , nici el...am luptat continuu si tuturor celor care stau alaturi de o persoana care sufera de o astfel de boala as vrea sa le spun ca lupta impotriva cancerului este inainte de toate lupta impotriva temerilor, lupta pt speranta si pentru viata, este forta si energia transmisa de la om la om....
numai consumul altor fiinte poate asigura energia necesara unui creier foarte dezvoltat. ... - tipul III - care ar folosi energia unor intregi galaxii.
Si sa nu uitam ca trebuie sa pastram in permanenta un echilibru intre energia consumata prin efort si energia obtinuta prin odihna si activitati care ne fortifica.
Nu comunicarea este problema, tradarea emotionala este cauzata de energia emotionala pierduta in van.
Bea multe lichide si mananca suficient de bine ca sa mentii energia corpului la nivel ridicat si sa eviti deshidratarea. ... Renunta la aerisit si conserva caldura si energia daca se preconizeaza un numar de zile mai dure.
Atlantii foloseau cristalele pentru a canaliza si utiliza energia macrocosmica. ... Misterul persista, iar Al Koon spune ca energia craniului este pozitiva si ca nimeni nu a descoperit din ce mineral a fost confectionat, insa banuieste ca ar fi din cristal.
Directorul CE Craiova, Constantin Balasoiu, afirma ca energia termica produsa la centrala electro-termica aflata in discutie este prea putina ca primaria sa se implice. ... Doar 7% din energia produsa aici este termica.
Luna Noua din 17 martie 2018 din Pesti va aduce energia proaspata a unui nou inceput - generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput - dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.
Totodata se mai spune si ca banii de hartie sau monedele sunt cele care simbolizeaza energia sufleteasca a omului iar cel care viseaza ca gaseste bani inseamna ca se va umple de energie, va fi plin de optimism si in nici un caz nu se va intrista din nimic.
Cel de al doilea raport, de 26 de pagini, Deplasare warp, energia intunecata si manipularea dimensiunilor suplimentare, este datat 2 aprilie 2010, autorii fiind Richard Obousy si Eric Davis.
Energia vitala fluctueaza mult, de aceea dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente de relaxare. ... Cei nascuti in zodia Varsator isi concentreaza toata atentia si isi consuma toata energia pe reorganizarea unor sarcini la locul de munca.
Marea ta bucurie astazi e timpul petrecut in compania copiilor tai, pentru ca de acolo iti extragi tu toata energia pozitiva.
Pentru fizicienii de granita este Energia Campului Zero. ... Fenomenele dezastruoase sunt rezultatul dezechilibrelor aparute in energia iubirii si a recunostintei.
La rectificare sint 57 de miliarde care se primesc de la bugetul statului, dintre care 40 pentru reparatii in reteaua de termoficare si 17 pentru subventii la energia termica.
In aceste conditii, a precizat el, ordinul ministrului ce viza obligativitatea producatorilor de stat sa vanda energia disponibila doar pe bursa a fost tardiv, pentru ca energia fusese deja contractata.
Directorul de dezvoltare al CEZ, Doru Voicu, a declarat pentru NewsIn ca piata de electricitate este distorsionata din cauza ca oferta de energie vine numai de la producatori de stat, concurenta dintre acestia este redusa, iar o mare parte din energia ieftina este captiva in contracte pe termen lung.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
"O singura companie energetica nu este in regula", a spus democrat-liberalul.Constituirea CEN ar duce la cresterea preturilor la energia electricaÎnfiintarea CEN ar duce la majorarea preturilor la energia electrica vanduta consumatorilor eligibili, potrivit unui memorandum aprobat de guvern, in document fiind invocat un studiu din 2006 ce prevede alternativa infiintarii a doua-cinci companii de producere a energiei, echilibrate ca forta de piata.
agroindustria si alimentatia, tehnologiile ecologice, transportul maritim si riveran si energia. Presedintele Senatului a atras atentia M.S. Regelui Albert II asupra potentialului de instabilitate din regiunea noastra, multumindu-i pentru prietenia pe care Belgia o arata Romaniei de la iesirea din comunism de acum 20 de ani.
google-analytics.com