Cautare

87 de rezultate pentru "declarati fiscaleinregistrate" (3.24 secunde)
"Iar picatura care a umplut paharul este realitatea din organizatia Bucuresti", a conchis DIP, cu trimitere directa la Marian Vanghelie, unul dintre adversarii sai declarati.
Unul dintre aspirantii declarati la candidatura pentru presedintie, din partea Partidului Democrat, John Edwards, fost candidat la functia de vicepresedinte, in 2004, a adoptat o pozitie transanta si denunta cu fiecare ocazie trimiterea de trupe suplimentare, pe care o catalogheaza drept "doctrina McCain".
Stefan a "dezvaluit" ca cei doi, dusmani politici declarati de altfel, au dat mina pentru a se imbogati de pe urma programelor cu finantare europeana ce urmeaza sa fie demarate in Galati.
"Grupul parlamentar Dreptate si Adevar (PNL-PD) va solicita sa constatati si sa declarati nulitatea votului la motiunea simpla anti-Macovei.
Trei dintre acestia Garlasteanu, Radu si Braun au fost declarati respinsi la concursul de ocupare a functiei de vicepresedinte ANI.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, ca este deceptionat de atitudinea autoritatilor de la Chisinau in legatura cu cei doi diplomati romani declarati persona non grata.
Autoritatile de la Chisinau au anuntat miercuri ca doi diplomati ai ambasadei Romaniei la Chisinau au fost declarati persona non grata pentru incompatibilitatea activitatii lor cu statutul diplomatic detinut, acestia trebuind sa paraseasca tara in decurs de 24 de ore.
Dumitru Cristea le-a spus celor prezenti ca are onoarea sa deschida lucrarile sedintei si le-a cerut colegilor sai sa aleaga componenta comisiei de validare a mandatelor consilierilor declarati alesi.
Dumitru Cristea le-a spus celor prezenti ca are onoarea sa deschida lucrarile sedintei si le-a cerut colegilor sai sa aleaga componenta comisiei de validare a mandatelor consilierilor declarati alesi.
Asta in conditiile in care tocmai datorita absenteismului romanilor au fost declarati castigatori. "Nu sunt multumit de prezenta la vot.
Pentru a fi declarati admisi, candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 la fiecare proba. Interviul va putea fi sustinut doar de cei care au obtinut peste 7 la proba scrisa.
Conform Ordonantei 37, candidatii care vor fi declarati castigatori, vor fi obligati sa incheie un contract de management. Pana pe 25 mai, Minca se relaxeaza la scufundari in TurciaDe mentionat ca, tot in cursul zilei de ieri, a fost "adjudecata" si conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Concret, in urma acestei hotarari, Mario Oprea ramane in functia de presedinte al PNL Dolj. De partea cealalta, adversarii sai declarati, respectiv grupul Dan Mogos - Cosmin Enea si sustinatorii acestora, s-au inmuiat.
"Sper sa evitati sa va mai bagati in afacerile Iranului si sa va declarati regretul, astfel incat poporul iranian sa fie informat", a declarat Ahmadinejad, potrivit agentiei de presa Fars.
Sunt convins ca nimeni nu a stat sa verifice statisticile medicale si sa stabileasca ce procent de bolnavi inchipuiti se afla in ansamblul bolnavilor declarati.
ba, colac peste pupaza, mai intretin si relatii cordiale cu stangisti declarati, precum Costi Rogozanu sau Vasile Ernu (despre pesedistul Vasile Dancu nici n-are rost sa mai pomenesc).
Daca nu vreti sa ne lasati drepturile si libertatile, va acuzam de marturie mincinoasa, una ziceti, alta faceti, una declarati, alta aplicati.
"Toti sustinatorii declarati ai motiunii Vasile Blaga au fost in sala Senatului, iar cei care il sustin neconditionat pe dl Emil Boc nu au fost prezenti in sala, nici macar ministrii din cabinet.
In fine, se stie ca in ultimii 10-15 ani, a crescut enorm numarul copiilor pentru care parintii din paturile sarace nu s-au mai deranjat sa obtina actele de identitate, nefiind nici macar declarati la nastere.
Ar fi 409.833 - o crestere semnificativa fata de cei 290.116 declarati in urma cu 4 ani. PNL a depus liste conform carora ar avea 131.908 membri (fata de 116.134 in decembrie 2007)", declara europarlamentarul PDL.
google-analytics.com