Cautare

733 de rezultate pentru "berceanu si pogea" (3.60 secunde)
fie faci autostrada si dupa aceea platesti din buget sau din alte surse, fie sa platesti anual pentru fiecare segment, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Mediafax. El a precizat ca prima varianta este mai buna, pentru ca autostrada finalizata aduce beneficii dezvoltarii economice si a turismului.
Ministerul Transporturilor ar putea introduce o taxa 5 euro la fiecare suta de kilometri pe autostrazile care vor fi date in folosinta de acum inainte, a declarat recent, intr-o emisiune televizata, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
In cursul zilei de ieri Radu Berceanu a ajuns la concluzia ca proiectul referitor la durata contractelor de inchiriere nu este fezabil si ca este necesara mai intai o analiza a legislatiilor care reglementeaza astfel de aspecte din alte state din Europa.
Aceasta este parerea senatorului democrat Radu Berceanu, care a declarat ieri, în calitate de fost membru al comisiei de privatizare a fabricii, ca oferta facuta de Ford, de altfel singura, este foarte buna.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, prezent la Craiova la sfarsitul saptamanii trecute, a anuntat ca traseul viitoarei centuri a Craiovei, care uneste drumurile Craiova - Bals si Craiova - Caracal, nu a fost inca stabilit si a precizat ca lucrurile sunt destul de complicate.
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: • Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); • Autostrada Transilvania (tronsoanele Campia Turzii-Gilau si Suplacu de Barcau-Bors): • Autostrada Bucuresti-Constanta (sectoarele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta);
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul cu titlul "Ministrul Berceanu ramane in libertate", pe care il puteti citi in continuare. 'Ne-am lamurit si cu autostrada Comarnic-Brasov:
Si cu drumuri proaste si cu banii luati. ... Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, care a vehiculat si o suma de 3-4 euro pe 100 de kilometri.
Presedintele Traian Basescu si-a inceput discursul precizand ca actuala criza economica este in egala masura "un risc, dar si o sansa", apreciind ca reforma ar trebui sa fie cuvantul de ordine in aceasta perioada.Seful statului a precizat ca Romania ar putea sa devina, la capatul crizei economice mondiale, un stat modernizat si reformat, pledand pentru aceasta miza si pentru ca exista o majoritate parlamentara solida.Seful statului a mai atras atentia asupra faptului ca veniturile salariale au urcat in 2008 de la 5% din PIB la 8%.
Cum privesc lucrurile cei din Parlamentul European si, de ce nu, si cei de la Comisie? - Situatia de la Bucuresti este analizata cu atentie si ingrijorare la Bruxelles, intr-un moment in care se pun in discutie doua lucruri importante pentru viitorul constructiei europene:
Primul-ministru a spus ca refacerea plajei "nu este o urgenta imediata " si ca, din acest motiv, a cerut Ministerului Mediului si Gospodarii Apelor sa elaboreze un proiect pentru accesarea de fonduri comunitare.
"Partidul nostru va introduce saptamana viitoare o motiune simpla pe politica economica si fiscala a Guvernului si somam Guvernul sa vina cu o strategie de energie coerenta", a anuntat presedintele PSD, Mircea Geoana.
s-a sapat si in pilonii de rezistenta, apoi au venit "talibanii". "Prima data m-am urcat pana sus si taiam si coboram cu fiecare tronson de scara. ... La inceputul anilor ‘90, combinatul se intindea pe 200 de hectare, avea peste 6.000 de oameni si producea fonta.
Presedintele democrat a aratat ca "e o anomalie sa dai bonuri persoanelor cu venituri mari si sa-i neglijezi pe cei cu venituri mici". Boc nu a dorit sa-si exprime nici sustinerea, nici dezaprobarea proiectului, precizand ca nu a fost luata o decizie in acest sens la nivelul Aliantei.
Potrivit unor surse guvernamentale, Ministerul Finantelor vrea sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri a microintreprinderilor, in valoare de 1.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Beirut, ca o parte din banii de la FMI poate fi folosita in mod exceptional pentru a echilibra pensiile si salariile mici in cazul in care criza se va agrava.
Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
schema simpla, numai ca trebuie sa aveti garantat faptul ca, in caz de neplata, garantia functioneaza imediat si trebuie sa executati garantia.
google-analytics.com