Cautare

61629 de rezultate pentru "zapada din constanta" (5.83 secunde)
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor. ... Din seria dezvaluirilor cotidianului nostru nu putem sa nu aducem in prim-plan editia nr.
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe. Primul este IR 1923, numit si Trenul Tineretului, care pleaca din Capitala la 03,30 dimineata si ajunge la Mangalia 08,00.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Astfel, premierul s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca mai ales in judetul Constanta, "gripa a fost purtata pe picioare dintr-o localitate in alta, iar pasarile domestice sunt in continuare lasate libere, pe ulite".
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit in zona compexului Flamanda si a cartierului de locuinte din imediata apropiere, dupa 5 saptamani de la prima sa vizita.
Proiectul lui Traian Basescu de a scoate PDL din izolare: cat de POPULARA va fi Alba ca Zapada. ANALIZA GANDUL Traian Basescu vrea sa scoata PDL din izolare cu mana lui Sebastian Lazaroiu.
Geoana e Alba ca zapada (Autor: ... Ceea ce parea o executie banala, din stirpea celor cu care PSD a obisnuit opinia publica in ultimul deceniu, se contureaza a deveni un eveniment exploziv, care va schimba partidul din temelii indiferent de situatie, dupa cum vom arata in randurile care urmeaza.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor:
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Cristian Tecu, George Porancea si Catalin Neacsu, membrii Expeditiei Romanesti, Annapurna 2014 s-au intors acasa dupa aventura din Himalaya.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
In Evenimentul Zilei de acum cativa ani, a aparut un articol in care se sustinea ca supraetajarea blocurilor din Capitala ar crea peste 20.000 de apartamente. ... Mansardarea a cel putin jumatate din ele ar putea fi o solutie pentru lipsa acuta de locuinte.
E ianuarie si chiar daca nu e zapada frigul pisca obrazul si simt nevoia sa-mi strang mai bine fularul si gluga de la geaca de fas . ... Ne stiam din vedere intanindu-ne de cateva ori gratie pasiunii noastre ciudate pentru varsta la care era fiecare.
Acest viscol vine ca la carte, adica mai intai zapada si apoi viscol. Vor fi temperaturi de minus 10-minus 15 grade, dar stratul de zapada este protector si lucrurile vor sta bine in vara cu recolta, iar dupa aceea incepe temperatura sa creasca spre temperaturi normale.
google-analytics.com