Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (3.03 secunde)
Pe 1 octombrie 2018, fatada Palatului Parlamentului va fi iluminata in roz, in semn de solidaritate cu lupta femeilor din intreaga lume impotriva cancerului la san.
Utilizarea telefoanelor mobile nu creste riscul de cancer la creier. Utilizarea telefonului mobil nu creste riscul de cancer la creier, sustin cercetatorii britanici.
Magda Marincovici) Majoritatea romanilor au informatii privitoare la cancerul intestinului gros, dar aproape 70% nu stiu care sunt investiatiile si analizele ce permit diagnosticarea acestei boli, demonstreaza studiul efectuat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC), impreuna cu IMAS.
Angelina Jolie si-a extirpat ambii sani Pentru a reduce riscul de a face cancer Dupa ce a fost anuntata ca poarta o gena care ii creste riscul de a face cancer mamar , Angelina Jolie a decis sa-si extirpe ambii sani.
Noul an scolar pentru copiii cu cancer (Autoare: Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
In Romania, anual, 78.800 noi cazuri de cancer "In multe spitale, chiar "universitare", aparatele de radioterapie sunt depasite", precizeaza dr Cristian Busoi, presedintele CNAS. ... De asemenea, in prezent, multi bolanvi de cancer sunt lipsiti de consiliere psihologica si servicii paliative.
Din cauza ignorarii simptomelor, multi romani ajung la medic cu forme de cancer avansate ce le scad dramatic sansele de supravietuire. Febra, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarile, durerile abdominale, dar si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot "trada" numeroase tipuri de cancer.
Rezultatele testului Papanicolau pot spune daca exista o inflamatie, celule ale colului uterin anormale sau cancer de col uterin De ce este necesar testul Babes - Papanicolau?
- Care sunt principalele forme de cancer pancreatic ? ... - De ce in majoritatea cazurilor, acest cancer este depistat in faze avansate?
Spre deosebire de alte forme de cancer, aceasta boala afecteaza femeile atat din tarile dezvoltate cat si pe cele din tarile in curs de dezvoltare.
El si-a vindecat singur propria mama de Hepatita C, ciroza hepatica si cancer la ficat. ... Coldwell a vindecat peste 35.000 de pacienti cu cancer (studiile au demonstrat o rata de vindecare de cancer de 92,3%).
Actrita Angelina Jolie, care si-a facut anul trecut o dubla mastectomie dupa ce a aflat ca este purtatoarea unor gene care provoaca cancer, are cumplita boala de care s-a temut toata viata. Vestea ca frumoasa vedeta ar avea cancer a fost aruncata pe piata de catre publicatia National Enquirer.
Dar in premiera, acest studiu se adreseaza pacientilor diagnosticati cu cancer al prostatei in faza de metastaze, subliniaza dr.
Compusii din aerul expirat pot indica daca o persoana sufera de cancer pulmonar (Autoare:
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Fumul de tigara din podele, ziduri, haine creste riscul de cancer pulmonar Presedintele Societatii Romane de Pneumologie (SRP), profesor doctor Florin Mihaltan, a declarat joi, la Sibiu, ca "fumatul la mana a treia", ceea ce inseamna fumul de tigara din podele, ziduri, haine, poate influenta riscul de cancer pulmonar.
Implant mamar cu risc de cancer (Autor:
Recent, pe internet a inceput sa circule o stire extraordinara despre aparitia extraterestrilor benefici intr-un spital din localitatea spaniola Andorra, unde vindeca unii copii care sufera de cancer in faza terminala.
Doar 3% dintre persoanele afectate de cancer pancreatic reusesc sa supravietuiasca. In timp ce la majoritatea formelor de cancer se inregistreaza o scadere a ratei de deces, in privinta cancerului pancareatic aceasta stagneaza de mai multe decenii, in special pentru ca este foarte dificila depistarea precoce a bolii.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
google-analytics.com