Actrita Angelina Jolie, care si-a facut anul trecut o dubla mastectomie dupa ce a aflat ca este purtatoarea unor gene care provoaca cancer, are cumplita boala de care s-a temut toata viata.
Vestea ca frumoasa vedeta ar avea cancer a fost aruncata pe piata de catre publicatia National Enquirer. Se pare ca acesta ar fi de fapt si motivul pentru care Angelina a slabit extrem de mult in ultimul an, ajungand sa fie aproape scheletica.
Actrita a spus insa mereu ca a pierdut multe kilograme pe fondul oboselii si al stresului, deoarece, scrie respectiva publicatie, nici macar Brad Pitt nu banuieste absolut nimic.

A facut cancer inainte de a a-si extirpa ovarele

Dupa dubla mastectomie pe care si-a facut-o anul trecut, Angelina a anuntat ca vrea ca anul acesta sa isi scoata si ovarele, pentru a reduce cat mai mult riscul de a face cancer. A amanat insa operatia din cauza programului incarcat, iar asta a costat-o scump, deoarece a facut deja cancer de ovarian, boala de care a murit si mama ei. Publicatia care a dat aveasta veste socanta nu a mentionat sursa acesteia.