Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (2.64 secunde)
Excesul de mezeluri, jambon, carnati si alte preparate din carne procesata sporeste riscul de cancer si boli cardiovasculare Excesul de mezeluri, jambon, carnati si alte preparate din carne procesata sporeste mult riscul de cancer si boli cardiovasculare, potrivit studiului european EPIC, efecuat in 10 tari.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania continua si in acest an, campania de informare cu privire la cancerul intestinului gros, sub sloganul "Nu lasati neglijenta sa va desparta!" "Nu lasati neglijenta sa va desparta!" este o campanie de informare a publicului cu privire la cancerul intestinului gros si la metodele de depistare precoce a acestei boli.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania impreuna cu IMAS, au realizat un studiu despre nivelul de informare a populatiei cu privire la cancer, acordandu-se o atentie sporita cancerului intestinului gros.
Unul din trei cazuri de cancer in zona gatului este provocat de o infectie cu papilomavirus La nivel planetar, unul din trei cazuri de cancer orofaringian este pus pe seama unei infectii asimptomatice cu papilomavirus (HPV).
La nivel mondial, decesele prin cancer reprezinta 1/8 din totalul cauzelor de deces. Numarul de cazuri de cancer s-a dublat in ultimii 25 de ani, iar pentru anul 2030 este prevazuta o noua dublare a numarului cazurilor de cancer, la nivel mondial.
Metoda permite personalizarea tratamentului in cazul bolnavilor cu cancer colorectal La un nou test de sange, care ar putea locul biopsiei in cazul pacientilor cu cancer colorectal, pus la punct de cercetatorii francezi, se refera pe larg prof.
In plus, simptomele acestei forme de cancer sunt extrem de discrete in faza de debut a bolii, ceea ce face ca sa fie descoperit in faze avansate, atunci cand deja a afectat si organele din jur.
Totusi, sunt si forme de cancer cum este cel foliculo-papilar - un neoplasm tiroidian - care este vindecabil 100%, spune profesorul doctor Constantin Dumitrache de la Institutul National de Endocrinologie C.I.Parhon.
Cancerul ovarian reprezinta 4% dintre toate tipurile de cancer la femei, dar are cel mai rau prognostic", a mai spus expertul pentru Webmd.com. Studiul si rezultale sale Cercetarea cuprins 212 de femei cu varste de 40 si peste 40 de ani care fusesera diagnosticate cu cancer ovarian.
La doar 28 de ani, sotia lui a fost diagnosticata cu doua tipuri de cancer. ... Viata celor doi a fost data complet peste cap in urma cu trei luni, cand tanara a fost diagnosticata cu cancer abdominal in stadiul 3.
"Pe fondul unor antecedente in familie in ceea ce priveste cancerul la san si a faptului ca sunt o sustinatoare activa a luptei impotriva cancerului la san, am luat decizia de a mi scoate implanturile de silicon".
Primele teste s-au dovedit folositoare pentru detectarea prezentei sau absentei unei anomalii a genei ALK (la 3% pana la 5% dintre cazurile de cancer pulmonar, forma cea mai frecventa) in celule tumorale circulante (CTC) din sangele a 32 de pacienti inclusi in acest studiu.
Caravana campaniei Nu am facut destul, initiata de Federatia Asociatiilor Bolnavi de Cancer, ajunsa la cea de-a IV-a editie, a acoperit in aceasta toamna 5 judete din zona Moldovei si, cu totul, jumatate din judetele tarii.
Pentru prima data, Romania a primit invitatia de a participa la San Remo Music Awards, festival international de prestigiu ce se va desfasura in doua etape, pe 11 februarie â€" concursul propriu zis si pe 12 februarie â€" Gala de premiere, la Monaco, in prezenta Printului Albert de Monaco.
Cancerul de san reprezinta in continuare cea mai frecventa localizare a bolii neoplazice la femei.
Cancer Intr-un studiu efectuat pe 23.995 de femei din Japonia s-a demonstrat ca un somn scurt, de 6 ore sau mai putin pe noapte, era asociat unui risc mai mare de cancer la san, in comparatie cu femeile care dormeau cel putin sapte ore pe noapte.
Exista atat de multe posibile cauze ale acestuia, incat este foarte greu sa le eviti pe toate, insa recent s-a descoperit o legatura surprinzatoare intre cancer si emotiile negative, in special furia.
In ultimii ani, vitamina D a fost intens promovata ca fiind o vitamina minune, deoarece ofera protectie impotriva unor forme de cancer (cancer de san, cancer de colon, cancer de prostata), impotriva infarctului, bolii Alzheimer, dar si impotriva anumitor afectiuni cronice, precum diabetul si hipertensiunea.
Ziua de lupta impotriva cancerului la san e in fiecare zi! ... 1 octombrie este Ziua Internationala de Lupta impotriva Cancerului de San, o maladie teribila care.
In cadrul acesteia, in perioada august-decembrie 2016, in judetele Constanta si Focsani, aproximativ 1.800 de femei au beneficiat de examinari pentru depistarea riscului de cancer de san si de col uterin, precum si de alte investigatii medicale gratuite.
google-analytics.com