Cautare

40 de rezultate pentru "valeca" (3.63 secunde)
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca este nemultumit de totala lipsa de viziune si de dezordinea care stapaneste actualul Guvern. Intr-o declaratie politica senatorul Valeca a criticat dur lipsa de comunicare si de unitate decizionala care se poate observa la nivelul executivului.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala. In opinia senatorului Valeca alocarea acestor fonduri s-a facut strict pe criterii politice.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a sustinut in Senat o declaratie politica pe tema afirmatiilor agresive ale unui deputat ucrainean referitoare la revenirea pe cale naturala a Insulei Maican la teritoriul Romaniei. Puteti citi in continuare textul declaratiei senatorului Valeca.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) a criticat intr-o declaratie politica intitulata "Unde ne sunt conducatorii?" modul in care Guvernul actual a gestionat criza economica si esecul inregistrat in privinta intrarii Romaniei in spatiul Schengen. In opinia senatorului Valeca Guvernul conduce tara "dupa ureche":
Senatorul social-democrat Serban Valeca a anuntat, vineri, la Pitesti, ca a initiat, alaturi de ceilalti sase parlamentari de Arges ai PSD, un proiect legislativ ce vizeaza, printre altele, introducerea prezentei obligatorii la vot.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat prim-ministrului Emil Boc o intrebare intitulata:
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, o interpelare prin care i-a atras atentia asupra situatiei grave in care se afla cercetarea romaneasca:
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica:
Senatorul PSD Serban Valeca a adresat Ministerului Mediului si Padurilor o intrebare in care a cerut detalii despre avizarea de catre acest minister a acordurilor petroliere de concesiune pentru explorare, dezvoltare, exploatare incheiate intre Agentia Natională ... semnatura pe hotararea amintita" - a spus Serban Valeca in intrebarea sa.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, i-a adresat premierului o intrebare de la tribuna Senatului pe tema "Valutei de carbon".
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca tema deblocarea partiala a productiei indigene si finantarea locurilor de munca, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD Serban Valeca, fost presedinte al filialei PSD Arges, a murit duminica, la varsta de 66 de ani.
Senatorul PSD Șerban Valeca, presedintele Consiliului Știintific al Institutului de Cercetari Nucleare a reusit, printr-o prezentare complexa a Centralei de la Cernavoda sa isi introduca colegii senatori in tainele stiintifice ale proiectului de relansare a constructiei reactoarelor 2 si 3.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o intrebare Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi. Obiectul intrebarii: Codul de Conduita al U.E.-E.D.A.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o interpelare Primului Ministru Emil Boc. Obiectul interpelarii: Promisiune nerespectata la Domnesti.
Senatorul PSD Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Licenta portocalie de amputari en-gros expira", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Serban Valeca (foto) a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Guvernul - balbe fara numar", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Serban Valeca (foto) a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Calvarul continua", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Serban Valeca sustine o declaratie politica intitulata "Doua Romanii, doua solidaritati", pe care o puteti citi in continuare. 'Faptul ca guvernantii nostri taie in stanga si in dreapta salarii, pensii, ajutoare sociale, locuri de munca, nu mai mira deja pe nimeni.
Senatorul PSD Serban Constantin Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Doua Romanii, doua solidaritati", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com