Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o interpelare Primului Ministru Emil Boc. Obiectul interpelarii: Promisiune nerespectata la Domnesti. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
"Ieri, s-a sarbatorit in comuna Domnesti, judetul Arges ziua localitatii. Cred ca va mai amintiti ca la editia precedenta ati participat si dumneavoastra. Aflat in plina campanie electorala nu v-ati sfiit sa faceti promisiuni garantandu-le cetatenilor prezenti la manifestare ca le veti facilita obtinerea fondurilor necesare pentru finalizarea alimentarii cu apa in localitate.
Iata insa ca de atunci a trecut un an si nu s-a intamplat nimic. Acea promisiune a ramas ceea ce de fapt a fost de la inceput - o simpla promisiune electorala menita doar sa aduca voturi celui caruia ii faceati campanie.
Cum scopul dumneavoastra a fost atins, promisiunea pe care ati facut-o nu a mai contat, ati uitat-o. Cetatenii din Domnesti nu au uitat-o insa si au asteptat un an de zile ca acea promisiune pe care le-o facuse nu oricine, ci chiar seful Guvernului Romaniei, sa devina realitate.
Cum acest lucru nu s-a intamplat, locuitorii comunei m-au mandatat, in calitate de senator al lor, sa va intreb, domnule prim-ministru, daca mai intentionati sau nu, sa va onorati promisiunea."