Cautare

3694 de rezultate pentru "umbraresti 2005 inundatii" (3.31 secunde)
Comertul exterior cu marfuri a crescut cu 21,9%, potrivit Ministerului Economiei si Comertului, in perioada 1 ianuarie-31 august, fata de intervalul corespunzator al anului 2005, din care:
Politicienii anului 2005 si-au prezentat, acum, in prag de An Nou, urarile de "sa traiti mai bine, popor", dar nu chiar acum, ci de la anul poate.
La inceputul lunii februarie 2005, Presedintia a decis ca ziaristii acreditati la Cotroceni si care il insoteau pe seful statului in deplasarile externe sa nu mai fie luati in avionul oficial.
Turistii straini incep sa cheltuiasca tot mai mult in Romania, raportat la turistii romani care pleaca in strainatate, Romania inregistrind, pentru prima oara in ultimii 16 ani, un excedent in balanta de plati privind serviciile turistice de 150 milioane euro pe primele 11 luni ale lui 2005.
Prezent joi seara la un post national de televiziune, Traian Basescu a criticat fara menajamente "balbaielile, nereusitele” si "restanta de autoritate si de soliditate” de care a dat dovada cabinetul Tariceanu in gestionarea crizei provocate de inundatii.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a anuntat ieri ca social-democratii vor depune la parlament, dupa cum au promis, un proiect de lege privind rectificarea bugetara si identificarea resurselor si mijloacelor necesare depasirii situatiei provocate de inundatii.
prezentarea premierului Tariceanu in fata Parlamentului si solicitarea unui vot de incredere, varianta considerata de Dan Voiculescu mult mai potrivita decat niste anticipate murate deja de inundatii.
“Un alt guvern, cu un alt premier, nu ar face fata problemelor generate de inundatii” Cel mai important partid din opozitie, PSD, considera ca decizia premierului de a renunta la demisie si de a cere sprijinul Parlamentului pentru accelerarea integrarii tarii in structurile europene este una rationala.
In pofida amenintarilor, declansarea anticipatelor pare mai curand improbabila atata vreme cat nici macar liberalii (cu putine exceptii) nu sunt dornici de inca o confruntare cu electoratul naucit de inundatii si de explozia preturilor. ... Cu sau fara alte inundatii, vara a intrat pe ultima suta de metri.
Folosita, alaturi de situatia de dupa inundatii, ca motiv pentru a nu mai demisiona, este readusa in scena pentru a-l acuza pe Traian Basescu ca, prin destabilizarea situatiei politice, pericliteaza parcursul european al Romaniei.
Folosita, alaturi de situatia de dupa inundatii, ca motiv pentru a nu mai demisiona, este readusa in scena pentru a-l acuza pe Traian Basescu ca, prin destabilizarea situatiei politice, pericliteaza parcursul european al Romaniei.
"Inainte de inceperea sezonului cald, mii de gospodarii au fost grav afectate de un nou val de inundatii, care au avut loc in mai multe judete ale tarii.
De cateva zile, inspectorii OJPC Dolj verifica principalele puncte comerciale din jurul localitatilor afectate de inundatii. ... Reprezentantii de la Protectia Consumatorului au precizat ca impreuna cu echipe de inspectori ai Directiei Sanitar-Veterinare, dar si ai Directiei de Sanatate Publica verifica permanent zonele afectate de inundatii.
Dupa ce furia Dunarii s-a domolit, iar cursul Jiului s-a stabilizat, oficialii au contabilizat peste 20.000 de hectare de teren arabil afectate de inundatii.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj va aloca toti banii din fondul de rezerva catre primariile din zonele afectate de inundatii si catre institutiile care combat efectele inundatiilor.
Daca guvernul va finanta stramutarea satului, Uniunea Europeana va da bani numai pentru indiguirea zonelor afectate de inundatii.
Anul trecut am avut inundatii peste inundatii, calamitati in legatura cu care s-au luat o serie de decizii si as afirma ca Guvernul, din acest punct de vedere, a fost performant, dar situatia s-a schimbat", a afirmat Markó Béla.
Zilnic, primarii din zonele afectate de inundatii raporteaza un numar din ce in ce mai mare de case cazute.
Directia Judeteana pentru Protectia Plantelor (DJPP) Dolj a terminat ieri prima etapa a dezinsectiei aeriene, urmand ca in urmatoarele zile avioanele sa survoleze din nou zonele afectate de inundatii si sa imprastie solutia menita sa decimeze roiurile de tantari.
In urma unei reevaluari rapide a locuintelor din Rast afectate de inundatii, facuta de reprezentantii Inspectoratului de Stat in Constructii (IST), MTCT a hotarat sa construiasca doar 298 de locuinte.
google-analytics.com