Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (3.20 secunde)
De ce sa nu fii original si, anul acesta, sa incepi scoala in Green style?! ... Caci BIO inseamna respect pentru natura, consumul de produse naturale, fara coloranti si conservanti si mai multa energie, zi de zi, datorita nutrientilor integrali din alimente.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone. Invitatii au avut prilejul de a degusta produsele naturiste comercializate sub egida Plafar.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD), Attila Korodi, a anuntat, joi, ca institutia pe care o conduce lucreaza la un proiect de lege, potrivit caruia, incepand cu anul 2009, toate institutiile publice vor fi obligate sa achizitioneze exclusiv surse ecologice de iluminat.
Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru: Pun pe primul loc sprijinul pentru agricultura traditionala si ecologica si promovarea ei "Smantana muncii fermierilor o iau altii, adica persoanele care se ocupa doar de comert.
Cresterea subventiilor in acest domeniu aduce o sporire permanenta a celor care vor sa faca agricultura ecologica Agricultura ecologica din Romania si-a triplat, in 2011, numarul operatorilor activi din sistem, pana la 10.000, iar cresterea subventiilor in acest domeniu ar putea aduce, la sfarsitul anului viitor, o dublare a agricultorilor care vor intra in sistemul de certificare ecologica.
42, in incinta Institutului de Cercetare - Dezvoltare pentru Apicultura S.A. ... - Avem 90 de expozanti si in general sunt ceva mai multi producatori apicoli. Sunt aproape 50 de producatori si restul, de 40%, sunt producatori si comercianti de echipamente apicole.
Vanzarile de produse gata preparate s-au dublat in primele trei luni ale acestui an fata de aceeasi perioada din 2005. Aceasta pentru ca obiceiurile de consum ale populatiei s-au modificat, dar si datorita ofertei diversificate din marile magazine, care satisface pana si gurmanzii cu cele mai rafinate gusturi.
Acesta si-a indreaptat degetul spre conducerea patidului, care, din diverse interese, a luat decizia de a-l inlatura de la conducerea Organizatiei Municipale desi membrii din Consiliul de Coordonare Local l-au ales ca presedinte.
Din dorinta de a sprijini dezvoltarea sectorului economic al micilor intreprinzatori, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza Targul firmelor de certificare si consultanta - in premiera regionala, la malul marii.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) organizeaza in perioada 6-7 iunie "Targul Bursier de Investitii", un eveniment la care vizitatorii pot afla informatii privind investitiile pe piata de capital, serviciile de tranzactionare ale caselor de brokeraj, potrivit comunicatului transmis joi de catre BVB.La "Targul Bursier de Investitii", vor mai fi prezenti reprezentantii Depozitarului Central, ai Asociatiei Brokerilor, ai caselor de brokeraj, cat si ai companiilor listate la Bursa.Vizitatorii vor putea afla cum se pot tranzactiona actiuni online, vor putea compara platformele de tranzactionare si vor mai putea chiar sa-si negocieze comisionul de tranzactionare cu societatile de brokeraj.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
000 de hectare fata de perioada 2000-2007 cand cresterea a fost de 25. 000 de hectare anual, din cauza neincrederii agricultorilor in eficienta productiei si in lipsa subventiilor specifice pentru domeniul ecologic.
Acest punct de vedere este sustinut de Ovidiu Portariuc, administratorul celei mai mari ferme ecologice din Botosani. "Suntem in al treilea an de conversie (n.r., procedura necesara pentru ca o anumita cultura sa fie recunoscuta oficial ca ecologica).
Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" a facut primul pas in amenajarea unui spatiu expozitional, in colaborare cu Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova.
• Kilipirim, editia de primavara din acest an:
O norma privind siguranta alimentelor, recent publicata in "Monitorul Oficial", stabileste procedurile la importul si exportul de produse alimentare de origine non-animala supuse supravegherii si controlului pentru siguranta alimentelor.
google-analytics.com