Cautare

32997 de rezultate pentru "sunt" (3.53 secunde)
Din fericire, majoritatea cazurilor pot si sunt depistate in acest stadiu. ... Patru din cinci cazuri sunt diagnosticate la barbatii cu varsta peste 65 de ani, iar mai putin de 1% au varsta sub 50 de ani.
OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara? ... - Acum in Romania, in momentul de fata, cate acceleratoare sunt?
Si nu sunt parcari pentru Ford, sunt pentru toti. ... In acest moment sunt lucrari pe DN 6, pe teritoriul judetului Mehedinti, de la km 332 la 358, la Simian. Sunt 25 de kilometri de drum national si 12,604 kilometri de centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.
Lucruri pe care cei din jur abia le observa sunt traite de subiect pana la ultima lor expresie. Simtul pudoarei, spiritul de sacrificiu, egoismu1, altruismul, timiditatea si toate celelalte calitati specifice ale personalitatii ei, si general umane, fiecare cu antinomul ei, sunt de asemenea ferm desenate.
Cine sunt aromanii? ... Marius Diaconescu) - Continuare - Nu sunt faimos, dar sunt aroman Diferenta gradului de integrare a aromanilor emigrati inainte si respectiv dupa 1925 a determinat optiuni identitare diferite. Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman.
"Avantajele Romaniei sunt energia si agricultura. ... "Unde sunt avantajele? ... • Nu sunt un bun consumator al activelor mele, al cash-ului meu. ... Ce am facut eu am facut din zero • Sunt membru al Consiliului Investitorilor Straini (CIS) care reprezinta 30% din PIB, reprezinta peste 60% din totalul investitiilor straine.
Nu le poti retrai - Bob Dylan -Clipele frumoase de azi sunt amintirile frumoase de maine - Anonim -Amintirile te incalzesc dinauntru. Dar, in acelasi timp, te sfasie - Haruki Murakami -Amintirile sunt singurele lucruri care nu ne pot fi luate niciodata.
- Iubitele, pentru ca sunt mai multe iubite sau, cel putin, in perioada asta. ... Am trecut pe primul plan politia, pentru ca functia pe care o am si atributiile pe care le am sunt de mare responsabilitate.
Bijuteriile Thea sunt hand-made, din argint 925, sunt bijuterii personalizate, in care fiecare amanunt este purtator de noroc si aducator de energie pozitiva. Laboratoarele Thea sunt un centru unic pentru dermatocosmetica, lansat in Bucuresti de Thea Haimovitz in anul 2007.
de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt? ... Nu stiu exact care sunt impozitele in productia agricola. ... Care sunt viziunea, strategia si valorile dumneavoastra pentru Romania in acest moment?
Sa stiti ca sunt tari mult mai avansate decat Romania care stau mult mai rau din punct de vedere al datoriei publice si chiar al deficitelor, dar nu pe ei ii plang eu.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. ... Acum, par sa fi intrat intr-un circuit spiritual care le va pune in fata niste oglinzi in care se vor vedea asa cum sunt in realitate.
Ce sa spun… Sunt foarte aproape de versurile cantecului oltenesc:
mai frecvente sunt halucinatiile auditive - vorbire incoerenta - neglijarea igienei personale - lipsa emotiilor - emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul - manifestari agresive - comportament catatonic - o senzatie persistenta ca este urmarit - probleme de functionare la scoala sau la serviciu - izolare sociala - neindemanare, miscari necoordonate.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... Deci ei sunt antrenati, liderii lor sunt pregatiti in State si apoi trimisi sa conduca. ... Bineinteles ca sunt ignoranti, ca sunt multi sirieni care s-au bagat, dar marea majoritate a armatei ISIS sunt mercenari adusi din alte tari.
Sunt persoane care doresc sa se apropie de oamenii pe care ii iubesc si in acelasi timp le este frica. ... De asemenea daca sunt o persoana care acumuleaza ganduri, emotii sau obiecte, atunci si corpul meu acumuleaza.
Toata lumea stie ca bucurestenii sunt "mitici", vesnic grabiti si slabi de nervi, dar mai ales smecheri si infumurati. Ca moldovenii sunt doar niste "sarme" (o sa explicam mai tarziu) lenese, betive si sarace, puse pe capatuiala. Ca oltenii sunt "prazari" descurcareti, dar mai degraba ‘oti.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... - Eu cred ca sunt refugiati. Nu cunosc structura, nu-i cunosc pe toti, dar marea majoritate cred ca sunt refugiati, pentru ca razboiul din Siria, care dureaza de 4 ani, a dislocat vreo 14 milioane de sirieni.
- Nu intotdeauna cosmeticele de lux si foarte scumpe sunt si cele mai bune. ... - Intotdeauna recomand sa folosim acasa mastile de curatare si de hidratare home made pentru ca sunt practice si mult mai sanatoase.
Pentru ca, pentru Romania, 3,6 miliarde cat se prefigureaza deficitul la anul, sunt bani multi. ... Sunt in opozitie desi au facut tandari bugetul de stat, cu implicatii extraordinare pentru ani de zile, ca asta nu-i ca o prima.
google-analytics.com