Cautare

4817 de rezultate pentru "suciu prorectorul univ ovidius constanta" (3.03 secunde)
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale.
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
Cu aceste cuvinte, prof.univ.dr. ... Alaturi de Prorectorul prof.univ.dr. ... Decanul Facultatii de Biotehnologii prof.univ.dr. ... Ne-au ghidat in acest periplu lector univ.dr. Elisabeta Dobrescu, peisagist, coordonator al proiectului Parc Dendrologic, Decanul Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului â€" prof.univ.dr.
univ. ... univ. ... univ. ... univ. ... univ. ... univ. ... univ. ... univ. dr. Vladimir Belis: Acest tip de leziune nu duce la moarte imediata.
univ. ... - Dupa cum bine stiu prietenii mei de pe FB, m-am implicat personal in acest demers, implicare apreciata si de Ziarul ZIUA de Constanta, initiatorul actiunii. ... In continuare puteti citi textul integral al unui articol dedicat acestui eveniment important, in ziarul ZIUA DE CONSTANTA.
Punctul principal a fost acordarea, de catre Universitatea din Craiova, a titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof.univ.dr. ... Doar prin promovarea adevarului stiintific o societate poate avea succes - prof.univ.dr.
Jurnalistul Dan Suciu urmeaza sa fie numit purtator de cuvant al Guvernului de catre premierul Mihai-Razvan Ungureanu, au declarat luni surse guvernamentale, citate de Agerpres.
Scoala constanteana va fi reprezentata cu succes de Roman Mihai, elev al liceului teoretic "Ovidius", Caiali Edvin, elev al liceului teoretic "Ovidius", Tofoleanu Ioana Teodora si Barzan Ruxandra, eleve in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius", Petrica Gabriel, elev al Colegiului "Mircea cel Batran", Edvin Memet de la Liceul International, Miruna Antonia Popescu, eleva a Liceului Teoretic "Ovidius", clasa a IX-a, Popescu Maria Irina eleva a Colegiului National "Mircea cel Batran", clasa a X-a.
INCE, prof.univ. ... Au urmat alocutiuni ale presedintelui Academiei Romane - Ionel Haiduc , vicepresedintele Cristian Hera, prof.univ. Petre Roman, prof.univ. ... univ. Ilie Badescu - directorul Institutului de Sociologie, prof.univ. ... univ.
Evenimentul, prezidat de prof.univ. ... Raymond Vanholder, presedintele Asociatiei Renale Europene si Asociatiei Europene de Dializa si Transplant (ERA-EDTA) si prof.univ.dr. ... prof.univ.dr. ... de Nefrologie, prof.univ.dr. Mircea Penescu, manager Spitalul de Nefrologie "Carol Davila", prof.univ.
Univ. ... univ. ... Univ. ... Univ. ... Univ. ... Univ. Dr. Adrian Frunza: "M-am straduit, imi imaginez ca noi si viitoarele cadre alcatuiau un conglomerat.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
Vizita premierului Calin Popescu Tariceanu la Constanta a tinut in priza toate oficialitatile judetului pentru o zi intreaga, chiar daca nu toata lumea a fost conectata la polul "pozitiv" al evenimentului.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Domnule deputat, atat dumneavoastra, cat si ceilalti parlamentari PSD de Constanta, ati dat senzatia ca ati disparut oarecum de pe scena politica.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Ca sa tina agenda - iar televiziunile au muscat - Blejnar se contrazice cu purtatorul de vorbe goale al(e) premierului, fostul jurnalist respectabil, Dan Suciu, actuala flasneta. ... Suciu iese si zice, implicit, ca Blejnar minte, fiindca a fost revocat.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. ... Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul: ... Semantron 2 Narcisa Suciu a lansat si pe YouTube prima piesa de pe album, AMU-I SARA DE CRACIUN:
google-analytics.com