Cautare

4817 de rezultate pentru "suciu prorectorul univ ovidius constanta" (3.28 secunde)
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
univ. ... univ. ... univ.Iordan Barbulescu, Decanul Departamentului de Relatii Internationale de la SNSPA, lucrarea lui Octavian Stireanu a fost declarata admisa, autorul devenind doctor in studii politice, specializarea Relatii Internationale.
univ. ... univ. ... univ. Stelian Tofana. Reprezentantii companiei CaDMO, parteneri transnationali, care o mare experienta in formare profesionala din Spania si-au adus si ei aportul la succesul acestui eveniment.
univ. ... univ. ... univ. dr. Nicu Laurentiu - a participat la urmatoarele sectiuni: dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita;
Conf.univ.dr. ... Acest lucru il stie foarte bine conf.univ.dr. Nicolae Verga, unul dintre medicii specializati in radioterapia oncologica de la Spitalul Coltea din Bucuresti, care a ales sa ramana in tara.
Univ. ... Corina Zugravu - Profesor Asociat Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti 14.30 - 15.30 PREZENTARI STIINTIFICE Plantele medicinale si aromatice in suplimente alimentare Daniela Raiciu - Doctor in stiinte farmaceutice, Director Marketing & Comercial Hofigal, Lector univ. ... Univ.
univ. ... univ. ... univ. dr. Dan BOBOC,Presedinte Executiv al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania â€" ADAR: - Daca vinul este mai dulce decat desertul, consumatorul nu va sesiza aciditatea vinului la fel de mult.
MAGDA MARINCOVICI) Problema infectiilor intraspitalicesti, relevata in ultima perioada, este una una reala, care trebuie sa fie in atentia decidentilor, considera prof. univ. ... univ. dr. Ioan Lascar.
univ. ... univ. ... univ. dr. Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Univ., Departamentul de Sociologie si Asistenta Sociala, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice, Universitatea Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. ... Univ., Institutul de Antropologie Francisc Rainer al Academiei Romane. ... Univ.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
- In judetul Constanta, prezenta la urne: ... Altii in schimb, iar aici este vorba despre Constanta, au declarat ca numarul mic de oameni prezenti la vot nu si-au exprimat un punct de vedere care sa ii reprezinte.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. ... Cu toate ca nu este facut inca anuntul oficial, pentru judetul Constanta, surse guvernamentale ne-au declarat ca vor exista 10 colegii pentru desemnarea deputatilor si 4 colegii pentru Senat.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
1943, Medgidia, traieste la Bucuresti, Cluj si Constanta) este istoric, profesor universitar, fost director al Scolii doctorale de la Facultatea de Istorie si Stiinte Politice a Universitatii Ovidius Constanta, fost prorector al aceleiasi universitati.
Tema celei de a II-a conferinte organizate de Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania la Constanta sambata, 17 iunie a.c., la Hotelul Ibis, a fost evaluarea activelor de tip infrastructura, a declarat conf. univ.
La sediul Universitatii Maritime din Constanta va avea loc sambata, 2 iunie, la ora 9.30, sesiunea de comunicari stiintifice a studentilor.
Ion Hanceanu nu a facut demersurile necesare pentru recuperarea celor 63 de miliarde furate de catre Mircea Suciu. Am facut adrese catre Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, cat si la DNA Bucuresti, sa imi comunice stadiul dosarelor de cercetare penala ale lui Mircea Suciu.
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
google-analytics.com