Cautare

4817 de rezultate pentru "suciu prorectorul univ ovidius constanta" (3.38 secunde)
Narcisa Suciu a revenit cu o balada sensibila - Ai suflet trist Asculta aici melodia: https://youtu.be/D6KPQcsDc4M Narcisa Suciu colaboreaza din nou cu Mircea Rusu si lanseaza melodia Ai suflet trist, in plin acord cu anotimpul plin de melancolie in care suntem.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
In holul central al Campusului Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Denta&Pharma 2006, organizata de Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie a aceleiasi institutii de invatamant superior si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
univ. ... univ. ... univ. ... univ. ... "Stradania SRN s-a indreptat si catre intarirea centrelor universitare in plina dezvoltare precum cele din Targu Mures, Oradea, Timisoara, Constanta", a adăugat acesta.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Si tot la capitolul SC Ecoterm Navodari, Tudorel Calapod a subliniat ca scandalul legat de schimbarea conducerii Ecoterm se afla la final, in sensul ca a castigat procesul cu fostul director al societatii mentionate, Mircea Suciu.
Dar nu toti romanii "calificati" au emigrat, dovada fiind procentul mare, de peste 80% al celor care sunt calificati pentru un job, explica Maria Suciu.
În 2000 avea o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro, patru ani mai târziu - 9 milioane de euro, 22 de milioane de euro în 2005, 30 de milioane în 2006, iar pentru anul acesta, Johann Suciu, managerul fabricii de la Craiova, estimeaza o cifra de afaceri de 45-48 de milioane de euro.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. ... Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul:
Horatiu Suciu: ... Magda Marincovici Profesorul doctor Horatiu Suciu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara din cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare (IUBCvT) Targu Mures, a avut un an record:
Deputatul PSD Daniel Suciu si-a cerut scuze dupa ce a spus in plenul Parlamentului ca "femeile se bucura de fiecare minut in plus". ... Suciu a revenit asupra declaratiei, sustinand ca nu este "nici misogin, nici grobian".
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Univ. ... Univ. ... Univ. ... Univ. Dr. Adrian Gheorghe. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. La inceput de 2014, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentului studenti si tineri profesionisti, personalitati din mediul academic si sectorul public, din mediul de afaceri si cel neguvernamental.
In primavara acestui an, mai precis in data de 7 mai 2018, in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost invitat prof. univ. ... univ. ... univ. ... univ. dr. Ion Solcanu.
Manifestarea a inceput vineri, la ora 9.00, cu prezentari teoretice cu amprenta personala pe tematici diverse si de mare actualitate. Printre acestea se numara 'Tratamentul medicamentos al miopiei', prezentare sustinuta de prof. univ. ... univ. ... univ. ... univ. dr. Adriana Stanila.
univ. ... univ. ... univ. dr. Constantin Marinescu (din jurnalulbucurestiului.ro): - Profesorul Stefan Manea reprezinta un creator, un inventator autentic de medicamente realizate la nivelul exigentelor Medicinii Contemporane, care au efecte benefice in tratamentul bolnavilor, fara contraindicatii sau implicatii malefice asupra organismului uman.
univ. ... univ. ... univ. ... univ. dr. Pavel Chirila, medic primar medicina interna: In comert gasim ceaiuri de fructe tratate cu o substanta chimica care sa dea un anumit miros sau o anumita culoare spre rosu ruginiu.
Lector Univ. ... Lector Univ. ... Asistent Univ. ... univ. dr. Ruxandra Folostina - Facultatea de Psihologie si Stiintele Educayiei, Universitatea din Bucuresti 18:30 â€" 18:45 Andrei Mocanu SESIUNEA 4 Jocul social in dezvoltarea comportmentala a copilului autist Autor si speaker:
Pe scena Barbu Stirbei vor evolua trupe de teatru din Panciu, Constanta, Lugoj si trupele proprii ale Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi - Aurel Elefterescu si Trepte.
google-analytics.com