Cautare

61370 de rezultate pentru "stirile protv iasi din 15 092010" (4.78 secunde)
Stirile ProTV: ... ni s-a dat din ce in ce mai mult. Mi s-a propus chiar sa preiau PNL-ul. - Vreau sa accentuez inca o chestiune:
STIRILE PROTV informeaza: ... Compania a pornit cu o investitie de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care considera ca un motor de cautare pe Internet poate revolutiona lumea.
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Efectele Unirii au fost anulate la 28 iunie 1940, atunci cand Rusia a anexat din nou Basarabia, in baza pactului secret Ribbentrop-Molotov.
PETRU SERBAN MIHAILESCU • Zis Miky Spaga, cu dosar la DNA, l-a avut consilier pe denuntatorul Pavalache A candidat din partea PSD in Teleorman si a castigat datorita sprijinului primit de la Liviu Dragnea si organizatia locala.
- Bunica-i din Balabanesti si s-au casatorit la Barlad, unde au si locuit o perioada si unde s-a nascut tatal meu in 1918, pe 7 ianuarie, de aceea il cheama si Ion. ... cand au plecat din Barlad, in 1918, era razboi si trenul avea geamul spart. ... - Femeile din familia dvs.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Ea a scris anul trecut pentru Justitiarul cum traieste acest fenomen din interiorul lui, dar mai ales despre CINE sunt babele care stau la coada zile in sir pentru a se ruga. ... Alerta de trafic intens in Iasi.
In seara zilei de 3 ianuarie 1859, membrii partidei nationale s-au strans la Iasi in cabinetul de istorie naturala, in sala Elefantului, unde era expus un exemplar cumparat cu mai multi ani in urma de domnitorul Mihail Sturdza.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
Se pare ca simplificarea controlului la intrarea in Romania are un efect neasteptat, "ajutind" aducerea in tara de masini furate din tarile membre UE.
Maine, PROFI va deschide inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara.
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici. Din Wikipedia am aflat detalii despre filmul Calatoria lui Gruber, o coproductie romano - maghiara (2008) a regizorului Radu Gabrea, iesit pe ecrane in anul 2009.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Timp de 6 zile, in curtile interioare si in cele 3 sali ale institutiei din Calea Giulesti, copiii se vor putea bucura de o multime de spectacole, de activitati si surprize pregatite special pentru ei cu ocazia Zilei Copilului, de la Aventura Park si expozitii cu pesti si fluturi vii pana la povesti care vor fi citite de artisti, solisti si sportivi renumiti.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Cunoscuta popular si ca Sfanta Paraschiva, Cuvioasa Parascheva s-a nascut in apropiere de Constantinopol, din parinti bogati si credinciosi. ... Va merge la manastirea Maicii Domnului din Heracleea, unde se va nevoi 5 ani.
"Monitorul " a solicitat in scris Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, careia i se subordoneaza SDN Botosani, preturile de inchiriere a utilajelor, iar raspunsul directorului unitatii, Dorina Tiron, a fost ca valorile contractelor de inchiriere ale utilajelor de deszapezire "sint cele rezultate din procedurile de achizitie si variaza in functie de numarul de unitati inchiriate, tipul acestora, numarul de schimburi pe zi de utilizare, tipul interventiei, etc ", fara a se preciza si un tarif propriu-zis.
google-analytics.com