Cautare

8872 de rezultate pentru "stirile pro tv ora 19 00 27 03 2012" (3.97 secunde)
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
Pe 30 iunie unitatile postale din urban vor functiona intre orele 8,00-12,00, cele din localitatile rurale avind in continuare serviciile financiare suspendate. In data de 1 iunie oficiile postale din orase vor functiona intre 10,00-19,00, iar cele din mediul rural vor avea program normal.
Ora de iarna 2014.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) - ORA 22.38 Femeia salvata se afla in stare critica la spital, este in stare de inconstienta. ... Depunem toate eforturile pentru a gasi si celelalte victime, a declarat la Realitatea TV, Raed Arafat.
In zona centrala, taxa pentru parcare a fost majorata la 10 lei pe ora. ... Prin Hotararea CGMB se instituie trei zone de taxare in Capitala, iar de la 1 iulie taxa va fi de 10 lei pe ora in zona centrala (zona 0).
Esecul politic din anul 2012, cand a trecut in opozitie, dar si esuarea tentativei de a prelua sefia PDL au fost urmate si de o "dizolvare" juridica a casniciei.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor. ... Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii.
Atribuirea mandatelor De prezentare parlamentara a PSD si PNL (la care se adauga PC) va depinde in principal viitorul guvern, iata de ce vom simula, plecand de la unele sondaje de opinie, cum va arata Parlamentul dupa alegerile generale din 2012 pentru membrii social-democrati si liberali, pe diferite scenarii de lucru.
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Astfel, in data de 16 martie 2012, Marcel Sampetru i-a solicitat lui Vlad Mihai sa afle, in virtutea atributiilor sale de serviciu, daca un post telefonic este interceptat.
Ce se va intampla cu economia mondiala in 2012 Economia mondiala va avea de suferit si in 2012 de pe urma crizei datoriilor din Europa, dar tarile emergente si SUA vor pune umarul la cresterea PIB-ului global.
Automobilele ONG-urilor sunt scutite de taxa auto 2012 Legea prevede ca si masinile care apartin "organizatiilor nonprofit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din imprumuturi nerambursabile" sunt scutite de taxa auto 2012.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
"2012 va fi cel mai tensionat an politic din ultimii 20 de ani" 2012 va fi cel mai tensionat an politic din ultimii 10 sau chiar 20 de ani, afirma sociologul clujean Vasile Dancu, pentru Inpolitics "Semn ca urmeaza un an politic cu o miza uriasa, pentru prima data in istoria postdecembrista, nici vara nu a fost una linistita.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
Se tine evidenta la cat stau la birou, la ce ora vin, la ce ora pleaca. ... O lege care va obliga posturile de televiziune si ziarele sa prezinte in proportii egale stirile de factura pozitiva cu stirile negative.
STIRILE PROTV informeaza: ... Alexandru Bourceanu, 19. ... Dupa ce a petrecut o ora cu Hagi si Popescu, Guardiola si-a dus jucatorii la antrenamentul oficial, pe Arena Nationala. ... - Riscati inchisoarea daca tulburati linistea si ordinea publica dupa ora 22.00. ... STIRILE PROTV
Meciul dintre Olanda si Germania din cadrul EURO 2012, disputat miercuri, 13 iunie, si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, a adus Televiziunii Romane pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, aseara, intre orele 21.45 si 23.36.
google-analytics.com