Cautare

19891 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010 satu mare" (4.75 secunde)
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. Protectorii autointitulati ai democratiei auavut mintea in vacanta cand au comparat legea electoralaaprobata de Senat cu votul de pe vremea comunistilor.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q. ... Dar ce inseamna de fapt acest marcaj.
Nu ma pot uita la "Las rahat". ... Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: „X-ulica de la emisiunea cu bune si nebune (v-ati prins care este postul de televiziune, nu-i asa?) este prietena fotbalistului Y”.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017. DE MIRUNA PE 20 NOVEMBER 2017 A fost o saptamana plina in familia Ioani.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro: PRO TV.
google-analytics.com