Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (4.82 secunde)
Austria (3%); ... Austria 3,9%; Kazahstan 3,28%; Ungaria 3,07%; SUA 2,47%; Marea Britanie 2,57%; Polonia 2,58%;
Austria 2,8%; ... Austria 3,9%; Kazahstan 3,5%; Ungaria 3,1%; Polonia 2,6%; Marea Britanie 2,6%; Cehia 2,4%;
Mai ieftin decat in Banie se poate studia la Universitatea din Innsbruck - Austria, unde anul de studiu costa 400 de euro pentru studentii membri UE, iar pentru cei din afara Uniunii 750 de euro.
In Austria, vigneta valabila o saptamana pentru toate autostrazile austriece costa numai 7,6 euro, adica vreo 26 de lei. ... Franta este ceva ma scumpa decat Ungaria si Austria.
Granulele de polietilena se gasesc si la noi, dar se si pot importa din Germania, Austria, Croatia sau Ungaria.
Potrivit MEC, pe parcursul anului trecut, conducerile unitatilor miniere subordonate companiei au plecat in 19 deplasari in strainatate, in Ungaria, Polonia, Republica Ceha, Germania, Finlanda, Austria, Mongolia, Italia, Olanda, Franta, Portugalia, Elvetia, Sri Lanka, Estonia.
Actualii participanti la proiectul Nabucco sunt companiile Bulgargaz (Bulgaria), Transgaz (Romania), OMV (Austria), MOL (Ungaria) si Botas (Turcia). ... Gazoductul, sustinut de UE pentru reducerea dependentei energetice fata de Rusia, va avea o lungime de 3.300 de kilometri si va tranzita, potrivit planului, Turcia, Bulgaria, Romania si Austria.
La sfarsitul saptamanii trecute peste 55 de reprezentanti ai companiilor din domeniul transportului naval, logistica, expeditii, importatori si exportatori din Austria si Romania au participat la simpozionul "Portul Constanta - poarta spre Europa", organizat de Compania Nationala ,,Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta (CN APM SA) si "Tina Vienna", companie austriaca de consultanta in domeniul transporturilor.
Decizia Comisiei a fost luata avand in vedere documentul transmis de catre Erste Bank, primit de CNVM la 17 octombrie, precum si confirmarea autoritatii de reglementare din Austria (Financial Market Authority Austria) cu privire la indeplinirea de catre banca a conditiilor impuse prin regulamentul CNVM 1/2006 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare.
Comisia Europeana a derulat, in perioada 24-28 septembrie, o investigatie in 15 state membre ale Uniunii Europene - Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Grecia, Lituania, Malta, Portugalia, Spania, Suedia si in Norvegia, controalele vizand site-urile marilor companii aeriene, a celor low-cost, dar si alte pagini de Internet pe care sunt vandute bilete de avion.
Operatiunile Mazda pe piata romaneasca sunt coordonate de Centrul Mazda pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la Klagenfurt, in Austria, infiintat la sfarsitul anului 2006. Centrul gestioneaza activitatea pentru inca 12 piete, respectiv Austria, Ungaria, Slovenia, Croatia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Bosnia, Macedonia, Moldova si Albania.
Studiul, intitulat "Practici de plati in Europa Centrala si Europa de Est", vizeaza platile facturilor in relatiile comerciale dintre societati straine active in Austria, Cehia, Polonia, Romania, Ungaria si Slovenia si parteneri din tara respectiva.Circa jumatate din societatile incluse in studiu sustin ca, in relatiile cu partenerii romani se inregistreaza cele mai mari intarzieri la plata facturilor catre partenerii straini pentru serviciile efectuate sau pentru produse si comenzi.
Agentiile de turism din România au vândut deja aproape 80% din pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna, oferte care se vor epuiza în primele zile ale lunii urmatoare, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.Acesta a mentionat ca, în ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decât pachete ce pornesc de la 800 de euro, în conditiile în care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi începând de la 250 de euro.
FQ400 va fi prezent pe piata auto din Marea Britanie în luna martie, cu mentiunea ca modelul este produs în editie limitata de 100 de exemplare, la un pret de aproximativ 50.000 de lire sterline.  Detalii despre Focus RS si un Scirocco "steroidizat" Potrivit unor informatii "scapate" de Ford Austria, noul Focus RS ar acoperi portiunea 0-100 a kilometrajului în 5,9 secunde si ar atinge o viteza maxima de 263 km/h.
Autoritatile antitrust din Romania, Germania, Austria si Ungaria au aprobat, in luna noiembrie, preluarea firmei de transport Romtrans de catre DB Schenker, subsidiara pentru activitati de transport si logistica a grupului german Deutsche Bahn.
Hidroelectrica a vandut sase din cele 16 microhidrocentrale scoase la licitatie in octombrie 2008, cu aproape 22 milioane lei, companiilor Wienstrom GmbH din Austria si SC Beny Alex SRL din Romania.
Compania Petrom, controlata de grupul OMV din Austria, majoreaza preturile de referinta la benzine cu 3 bani/litru, de joi, ora 16. ... Grupul OMV din Austria detine 51,01% din actiunile Petrom.
La polul opus se vor situa Belgia, Austria si Germania.
Companiile interesate de construirea gazoductului sunt Botas (Turcia), RWE (Germania), OMV (Austria), MOL (Ungaria), Bulgargaz (Bulgaria) si Transgaz (Romania).
Pe 17 septembrie, Emil Pop si Diana Metiu International organizeaza lansarea Camerei de Comert si Industrie Romania - Austria. Invitat special va fi Berhard J.
google-analytics.com