Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (2.58 secunde)
"Cand inchiriati un automobil de la noi, stiti ca il veti primi in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile necesare.
Inregistrarea, la cerere, in actele de stare civila, a desfacerii casatoriei, reconstituirea actelor de stare civila si eliberarea altor certificate de stare civila in locul celor pierdute, sustrase, distruse sau deteriorate vor fi de asemenea taxate cu 2 lei, in loc de 1 leu.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre "Miscarea de rezistenta" impotriva prostiei, imposturii si mitocaniei, ca stare de spirit initiata si sustinuta de Jurnalul National. ... Scrisul pentru mine a fost in permanenta o stare care tine de evul aprins in care ard.
De 20 de ani, Romania nu este in stare sa scape de eticheta de codasa a Europei in materie de drumuri si autostrazi.
Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... Schumacher lupta pentru viata sa intr-un spital din Franta, fiind in stare grava. ... Era in stare de soc, dar constient", a spus directorul statiunii Meribel, Christophe Gernignon-Lecomte.
MICHAEL SCHUMACHER ar putea ramane in stare vegetativa persistenta! ... "Accidentul l-ar putea lasa pe MICHAEL SCHUMACHER intr-o stare vegetativa persistenta, cunoscuta in lumea medicala si sub denumirea de sindromul apalic", noteaza sursa citata. ... Se poate vorbi de trecerea la stare vegetativa persistenta atunci cand durata comei depaseste o luna.
20, sector 3, Bucuresti, puteti apela cu incredere la urmatoarele proceduri care va vor da o stare de bine si va vor ameliora afectiunile pe care le aveti.
Sunt indicate alimentele in stare cruda De asemenea, si afinele, coacazele, capsunile si zmeura contin vitamina B17, iar in mure, aceasta se gaseste chiar in cantitati destul de mari.
Manifestarile clinice sunt caracterizate prin delir (idei de persecutie, gelozie, teama de a fi otravit, idei hipocondriace), halucinatii (auditive, aud voci, primesc ordine imperative sau alte persoane le citesc gandurile, vad lucruri inexistente, senzatia ca sunt urmariti, simt mirosuri neperceptibile de catre anturaj), tulburari afective, pierde contactul afectiv cu familia si cei apropiati, rade la auzirea vestilor proaste, tulburari de comportament, comportament bizar (gesturi deplasate, examinare fixa, prelungita in fata oglinzii, refuzul de a fi atins sau de a atinge alte persoane, dezorientare temporo-spatiala,automutilare,gesturi repetitive), alterarea personalitatii, lipsa de vointa, lipsa de logica si neconcordanta cu realitatea, confuzii de idei (bolnavul traieste intre doua lumi, neputand sa-si mai dea seama care este cea reala), tulburari psiho-motorii (imobilitate corporala, crisparea fetei, privire fixa si rece, stereotipii gestuale, automatisme, mutism, bolnavul desi in stare constienta sta nemiscat, nu vorbeste sau poate trece intr-o stare de agitatie, impulsivitate, agresivitate, tulburari ale vointei cu lipsa de initiativa, bolnavul cade intr-o stare de marasm si decadere din punct de vedere social.
De ce sa nu adopti cea mai buna stare de sanatate? ... Oamenii care fac regulat o activitate fizica au o stare de sanatate mai buna decat cei care nu practica sport. ... O varietate de alimente sanatoase te ajuta sa obtii cea mai buna stare de sanatate pentru inima ta.
Un rol deosebit l-ar detine anumite traume suferite in primii ani de viata si care ar determina o diminuare a capacitatii de adaptare la varsta adulta si ar constitui o stare predispozanta la imbolnavire in perioada de maturitate a vietii.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Nu ajuta la nimic, iar o stare psihica proasta va poate imbolnavi. Creati-va o stare permanenta de bine si identificati ce va face fericiti.
Sunteti fericiti ca ati fost in stare sa terminati tot ce aveati pe ordinea de zi si puteti petrece mai mult timp liber cu cei dragi. ... Grabindu-va, nu face decat sa va agite mai mult si sa va creeze o stare de tensiune greu de suportat.
Suntem acum in stare de alerta! ... Celulele cer mult mai multe substante nutritive pentru a gestiona aceasta stare. ... Stare de criza din nou!
Totul porneste de la ideea ca apa in stare lichida este indispensabila vietii, asa cum o cunoastem noi.
Este adevarat ca particulele elementare sunt mici, dar in stare naturala, ele ocupa un spatiu mare, fara de care, rotirea lor pe orbitele sistemelor atomice n-ar fi posibila.
Fiul fostei senatoare Sorina Placinta a ajuns in stare grava la spitalul Jilava, iar toata familia este ingrijoarata de starea lui de sanatate.
Una din manifestarile sagetii timpului este dispersia energiei si tendinta de a se ajunge la o stare de echilibru termic.
Ajuns la aceasta stare dobandeste linistea interioara. Aceasta stare poarta numele de munen-muso, ceea ce inseamna "fara notiuni si fara ganduri". ... Din consecintele pozitive amintim extazul - zanmai, stare in care simturile sunt deconectate de la exterior.
google-analytics.com