BERBEC 21.03-20.04: Saptamana debuteaza bine si primiti o veste de bun augur de la un apropiat. Vi se pare ca toata lumea are ceva cu dumneavoastra. Nu cumva sunteti prea stresati? Va ganditi sa dati crezare unor zvonuri de promovare la locul de munca. Daca va tineti de treaba in continuare rezultatele nu vor intarzia sa apara.

TAUR 21.04-21.05: Cineva cu care nu v-ati vazut de multa vreme va face o vizita surpriza si va inveseleste pentru mult timp. Uitati de problemele pe care vi le fac copiii insa va amintim ca nu ar fi rau sa-i disciplinati cumva. Increderea in sine se dovedeste a fi un avantaj pentru dumneavoastra, mai ales daca va veti exprima ideile originale.

GEMENI 22.05-21.06: Zilele acestea sunteti ocupati cu activitatile la domiciliu. Va ingrijoreaza treburile nepuse la punct si actionati in acest sens luand mai multe decizii. Nu faceti nicio miscare pripita deoarece pentru altii s-ar putea sa alegeti o solutie anevoioasa iar relatia cu membrii familiei ar trebui sa fie una armonioasa, fara a le da prea multe emotii.

RAC 22.06-21.07: In aceasta saptamana sunteti inconjurati de prieteni si rude mai mult ca de obicei. Acasa, cu ocazia unui eveniment mult asteptat, primiti un numar insemnat de invitati insa va streseaza toate treburile ce sunt amanate. Cereti sfatul unei persoane mai experimentate si daca aveti incredere in ea, solutiile vor veni de la sine.

LEU 22.07-22.08: Proiectele ce tin de creatie ar trebui sa aiba prioritate inca de la debutul acestei saptamani. Argumentele nesustinute pot crea certuri in sanul familiei si asta doar referitor la orele suplimentare petrecute la serviciu. Ar trebui sa va pastrati calmul si sa nu va mai oferiti voluntar pentru activitati ce le puteti rezolva mai repede in timpul orelor de program.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti fericiti ca ati fost in stare sa terminati tot ce aveati pe ordinea de zi si puteti petrece mai mult timp liber cu cei dragi. Se pare ca nicio dificultate nu va mai tine calea si succesul va surade de aproape. In weekend se anunta o calatorie romantica, alaturi de persoana iubita.

BALANTA 23.09-22.10: Va grabiti sa rezolvati micile probleme cu partenerul de viata pentru a destinde atmosfera in casa. Rezolvarea problemelor va va fi favorabila si veti incerca sa consolidati mai mult relatia. La serviciu se anunta o promovare pe care o asteptati rabdatori. Nu incercati sa va impresionati seful si, mai ales, fiti atenti la complimente.

SCORPION 23.10-21.11: Munca si stresul de la serviciu va pot afecta pacea mentala. Cateva sfaturi va putem da: nu urmati orbeste sfatul altora si nu credeti in totalitate ceea ce auziti. Cititi cu atentie orice document semnati. In weekend elevii nu ar trebui sa ignore studiile de dragul distractiei.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ideile originale vor aduce cele mai bune rezultate doar daca veti colabora si le veti discuta cu prietenii. Controlati-va impulsul de a cumpara un obiect destul de costisitor si intocmiti-va un plan de economisire. Cu un pic de efort suplimentar puteti produce un profit substantial. In weekend este posibil un castig financiar de pe urma unor tranzactii legate de proprietate sau actiuni.

CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza o saptamana un pic dificila, mai ales in prima jumatate cand sunteti frustrati si fortati sa nu va schimbati planurile pentru altii. Obligatiile de familie pot sa va ofenseze iar unele rude apropiate va vor cere cateva explicatii ce va vor irita. Doar in weekend va gasiti pacea mentala si va relaxati.

VARSATOR 20.01-18.02: Cel mai bun prieten va pune la incercare rabdarea dorind sa sudeze mai repede relatia dintre dumneavoastra si un posibil partener de viata. Grabindu-va, nu face decat sa va agite mai mult si sa va creeze o stare de tensiune greu de suportat. In weekend aveti grija de sanatatea dumneavoastra, mai ales de problemele legate de nutritie.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca sunteti intr-o forma extraordinara inca din primele zile ale saptamanii iar superiorii se arata dispusi sa va dea posibilitatea de a va demonstra competenta. Pentru a reusi sunteti in stare sa va aratati chiar si talentele ascunse. Fiti atenti insa cand discutati cu cineva deoarece vorbind prea tare sau fara sens puteti strica totul!