Cautare

890 de rezultate pentru "spitalul" (3.23 secunde)
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Nica), Spitalul Militar Central - sectia Ortopedie (dr. ... Balanescu (Oncologie), Spitalul Colentina, Spitalul CFR Viting (prof. ... Ungureanu), Spitalul din Timisoara.
"Spitalul Motru si Sanatoriul Dobrita au datorii de aproximativ 18 miliarde de lei vechi, din care Motru are zece miliarde acumulate intre 2003 si 2004.
Ar fi trebuit sa-si sustina punctul de vedere prin fundamentare, chiar daca nu le-a fost cerut“, a spus Ionut Stroe.CJ, dat ca exemplu de CalangiuCristina Calangiu a tinut sa dea exemplu modul de alcatuire a bugetului de la consiliul judetean, institutie care are în administrare Spitalul de Urgenta.
Cu toate acestea, la sedinta de saptamana trecuta a Consiliului Judetului nu a existat niciun proiect privind parteneriatul public-privat de constituire a unei clinici private la Spitalul "Sfantul Andrei".
Potrivit CAS Botosani, debitul cel mai mare, respectiv 8,7 milioane lei, il are Spitalul Judetean, urmeaza 1,7 milioane lei la Spitalul de Psihiatrie si 1,4 lei la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, in timp ce Spitalul Municipal Dorohoi figureaza cu zero in dreptul datoriilor.
Dezvoltarea turismului romanesc se rezolva daca se darama Spitalul de Ortopedie si Tratamente de Recuperare Motorie Eforie Sud.
In ultimele zile, in Spitalul Judetean Slatina au inceput sa circule fel si fel de zvonuri legate de faptul ca este posibil ca personalul sa nu mai primeasca tichete de masa.
Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite.
Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite.
de ieri) un grec cu un contract in original incheiat cu spitalul, prin care a inchiriat un spatiu de 11 mp din Policlinica nr.
Printre ultimele decizii emise de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) se numara si cea privitoare la licitatia organizata de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta in vederea atribuirii contractului avand ca obiect "Lucrari de instalatii electrice - Sectie de Psihiatrie, Spitalul Municipal".
Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe. Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
In urma accidentului au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.
Controlul vizeaza in special sectiile de chirurgie ale spitalelor, cele mai mari din tara si din Bucuresti (Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri etc.).
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S.
Pe site-ul desprecancerdesan.ro, dr Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, medic sef sectie Spitalul Sf. Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. ... In continuare aceasta persoana a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta. ... La momentul accidentului, elicopterul se intorcea catre baza, de la o misiune de salvare aero-medicala, dupa ce a transportat un pacient la Spitalul Judetean Constanta.
Scopul proiectului il reprezinta prevenirea si reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, prin infiintarea a doua centre de audiologie si diagnostic in Spitalul de Urgenta Zalau si in Spitalul de Urgenta Craiova, dezvoltarea unei proceduri de screening auditiv neonatal in Spitalul de Urgenta Timisoara si dotarea tehnica suplimentara a Centrului de audiologie din Spitalul Marie Curie Bucuresti.
Din Spitalul de Boli Dermato-Venerice Scarlat Longin, unic in tara noastra cu acest profil, au mai ramas niste ruine, mascate de vita salbatica.
google-analytics.com