Cautare

2459 de rezultate pentru "sorin m radulescu" (2.71 secunde)
Cea mai grea noapte a Mihaelei Radulescu, petrecuta in casa fostului sot!
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
ßerban Radulescu, presedinte al PN¥CD Cluj, a prezentat ieri la Suceava principalele puncte ale motiunii sale, sustinand ca aceasta este pragmatica si prevede coordonatele prin care partidul se va revigora.
Referitor la gestul colegilor de partid, Cristian Radulescu a declarat pentru "Realitatea romaneasca" ca nu exista nicio disidenta democrata, cei doi fiind doar "neatenti" in momentul votului.
Presedintele Fundatiei Luptatorilor din Rezistenta Armata Anticomunista, Zoea Radulescu, care este si vicepresedinte PNTCD, ar fi fost colaborator al Securitatii si ar fi dat informatii despre un traducator care ar fi introdus in tara carti interzise, potrivit documentelor CNSAS depuse in instanta.
Liderul grupului PD-L din Senat, Cristian Radulescu, a solicitat scoatarea de pe ordinea de zi a punctului referitor la aprobarea Comisiei de ancheta, explicand ca initiatorul, vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu, a cerut o serie de informatii de la Ministerul Justitiei si de la Procuratura Generala pe aceasta tema, care inca nu i-au parvenit, astfel incat infiintarea unei comisii de ancheta care sa solutioneze problema este inoportuna.
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a anuntat marti, la finalul sedintei Biroului Permanent al Senatului, ca democrat-liberalii vor solicita in plenul de miercuri urgentarea dezbaterilor referitoare la cererea presedintelui Traian Basescu de reexaminare a legii privind sistemul unitar de pensii.
Nu exista insa un anumit procent cu care cresc periodic", a declarat Carmen Radulescu, directoarea altei agentii imobiliare din Craiova. ... "Preturile incep sa creasca usor cand incepe constructia unui nou supermarket, iar dupa ce se deschide preturile cresc intr-un ritm mai alert", a afirmat Radulescu.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Romania ar putea fi nevoita sa importe grau, incepand din primele luni ale anului viitor, la un pret cu pana la 30% mai mare decat cel cu care a exportat, din cauza cantitatilor mari de grau livrate in afara tarii, a declarat ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU:
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? Ca acelasi Sorin Calafus are o fundatie culturala... ... activitatea pe care avocatul Sorin Calafus si-a dorit-o de succes in domeniul turistic.
google-analytics.com