Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (3.53 secunde)
Cobor, intempestiv, si aflu de la un grup adunat in fata unei scari de bloc ca in zona sunt doua sectii de care ar putea sa apartina statia Chirigiu:
Alti 326 de copii au fost lasati in sectii de pediatrie, iar 27 in alte sectii de spital. Este important de mentionat ca, dintre cei 977 de copii abandonati, 885 au fost externati, insa doar 388 s-au reintors in familie.
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
Muzeul Dunarii de Jos este organizat pe doua sectii: ... La Slobozia, a fost stabilit sediul administrativ al Muzeului Judetean Ialomita cu cele doua sectii:
In acest sens, Manea a tinut sa sublinieze faptul ca proiectul initiat de el in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Constanta, cu privire la acordarea de fonduri din bugetul CJC pentru modernizarea a doua sectii importante ale Spitalului Municipal Medgidia, nu a fost aprobat de votul majoritatii consilierilor judeteni.
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca nu pot fi organizate sectii unice pentru alegerile europarlamentare ti pentru referendum. ... Nu putem sa incalcam legea ti nu se pot organiza sectii unice pentru cele doua alegeri", a declarat prim-ministrul Tariceanu.
De remarcat, bogata activitate a districtelor din Oradea, a districtului Beius, a districtului Bratca, a districtului Ceica, a distictului Cefa s.a.m.d., unde au fost organizate diverse mainifestari sportive, educative si intalniri cu cetatenii si unde se desfasoara regulat intalnirile cu presedintii organizatiilor si cu responsabilii de sectii de vot.
Conditiile grele de munca din Bazinul Carbonifer al Motrului si umezeala din mine determina aparitia unor boli care duc la aglomerarea acestei sectii.
In cadrul acestei activitati au fost inscrisi 50 de manageri ai unor institute, spitale, sectii de pneumologie care au participat la 2 serii de curs organizate in Bucuresti in luna iunie a anului 2012.
Cateva mii de voturi, venite de la sectii din strainatate, in ciuda zecilor de acuzatii de frauda la acele sectii.
La ora actuala, aceasta unitate medicala de elita are, pe langa sectiile de neurochirurgie, sectii de chirurgie generala, chirurgie plastica, ortopedie-traumatologie, cardiologie, recuperare neuromotorie si una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva din Bucuresti .
Pentru scolile si cluburile cu program sportiv se aloca o suma medie de 213.000 de lei, in timp ce pentru palatele copiilor cu sectii de club sportiv scolar suma medie alocata este de 213.000 de lei, iar pentru Centrele Nationale de Excelenta pe discipline sportive se aloca o suma fixa de 284.645 de lei pe unitate", spune Liliana Antonescu, inspectorul scolar general al ISJ Bihor.
Daca de la inceputul anului el, ca sef a unei sectii spitalicesti, n-a cheltuit nici un ban pentru interventii chirurgicale, atunci - mai spune el - musai banii vor fi cheltuiti in ultimele doua luni ale acestui an.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, reclama mai multe neintelegeri legate de organizarea alegerilor, una legata de sectiile speciale si alta legata de lista permanenta a cetatenilor cu drept de vot.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
In consecinta, plenul parlamentului a decis, la 9 martie, infiintarea si componenta Comisiei speciale comune pentru dezbaterea in fond, in procedura de urgenta, a Codului penal, a Codului de procedura penala, a Codului civil si a Codului de procedura civila, stabilind ca data pentru raport sa fie 30 aprilie.
In consecinta, plenul parlamentului a decis, la 9 martie, infiintarea si componenta Comisiei speciale comune pentru dezbaterea in fond, in procedura de urgenta, a Codului penal, a Codului de procedura penala, a Codului civil si a Codului de procedura civila, stabilind ca data pentru raport sa fie 30 aprilie.
Conflictul intre cele doua societati s-a acutizat dupa ce reprezentantii Atlas au reclamat societatea de transport public local la Consiliul Concurentei, pe motiv ca practica preturi foarte mici Conducerea SC Transurb a hotarit recent majorarea tarifelor practicate pentru conventiile speciale, ce asigura deplasarea angajatilor Mittal Steel pe platforma siderurgica.
Unii producatori de alimente sau de suplimente alimentare au tendinta de a inscriptiona prin etichetare sau de a prezenta prin publicitate informatii privind unele proprietati pe care produsele nu le au sau care sugereaza ca produsul are caracteristici speciale, cand, in realitate, toate produsele similare au astfel de caracteristici.
Fondul Monetar International (FMI) va aloca Romaniei, in august si septembrie, drepturi speciale de tragere (DST) in valoare totala de circa 1,4 miliarde dolari, ca parte a unui program amplu prin care Fondul va suplimenta lichiditatile statelor membre prin majorarea rezervelor valutare.
google-analytics.com