Cautare

1975 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tehnice timis" (2.74 secunde)
In urma incidentului, Garda de Mediu din Timis a demarat o ancheta. Imaginile au fost surprinse pe un camp din comuna Fibis, judetul Timis, la doar cateva sute de metri de casele locuite din zona.
PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Acum cateva zeci de ani, cursurile postliceale si cele universitare erau un mod de a te specializa si perfectiona, dar si de a te ghida catre o viata mai buna, de intelectual.
Pentru aceeasi functie, un angajat cu studii postliceale va primi 550 de lei. In ceea ce priveste personalul de specialitate, incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este scoala de maistri, acesta va primi un salariu de 572 de lei.
Indicatorul 1,2 revine salariatilor cu studii medii, 1,5 - personalului cu studii postliceale, 2 - angajatilor cu studii superioare.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Navele fluviale sub pavilion romanesc indeplinesc - cele mai multe dintre ele, in special cele care naviga si in alte tari - standardele tehnice romanesti aliniate la normativele europene din domeniu, referitoare la siguranta navigatiei, a declarat, pentru "Replica", Petre Chirobocea (foto), seful Serviciului Siguranta Navigatiei si Coordonarea Porturilor din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR) - fost prefect al judetului Constanta.
7/2006 vor beneficia de bani pentru realizarea documentatiei tehnice. Desi guvernul nu a aprobat initial decat 16 comune pentru proiecte tehnice gratis, la sfarsitul saptamanii trecute 73 din numarul total de 77 de comune inscrise au fost aprobate pentru finantare de Cancelaria Guvernului.
- Descinderi ale DNA in Timis, pe la functionari si sefi de politie, suspectati de a fi facut intelegeri politice la alegeri. ... - Primele concluzii ale anchetei asupra tragediei din Apuseni arata ca aparatul de zbor nu a avut problem tehnice.
In ceea ce priveste energia termala, in 10 scoli din tara vor fi introduse pompe de caldura (care capteaza apa termala si o pompeaza in instalatiile de cal-dura din scoli).
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
Am vizitat unitati militare din judetele Dolj, Galati, Dambovita, Constanta, Braila, Tulcea, Timis, Buzau, Vrancea, luand contact, direct, cu realitatile din teren. ... Nu in ultimul rand, mi-am propus reinfiintarea unor licee si scoli militare prin care sa asiguram necesarul de specialisti in diverse domenii cheie in Armata Romana.
Patronatele vor avea observatori Reprezentantii organizatiilor patronale vor avea calitatea de observator la operatiunile de expertizare a capacitatilor tehnice de productie. ... Probele prelevate vor fi transmise pentru analize la laboratoarele de specialitate din tara acreditate pentru astfel de operatiuni.
De la plata vor fi scutite organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale si organizatiile patronale, precum si entitatile care sint scutite de la plata impozitului pe profit, cum ar fi Trezoreria Statului, institutiile publice, microintreprinderile, fundatiile, cultele religioase, institutiile de invatamint particular acreditate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Banca Nationala a Romaniei.
Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli. ... Anul trecut, cele mai multe scoli din tara au fost inchise pe 5 octombrie, dar au fost si scoli unde au fost organizate diferite activitati.
- Aveti de facut spitale si de invatat doctori in scoli adevarate si care, bine platiti, sa stea acasa sa grijeasca de bolile noastre nu de ale strainilor.
google-analytics.com