Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (4.18 secunde)
A fost din nou scandal la primaria Sectorului 1 din Capitala, un nou episod al razboiului dintre edil si consilierii locali.
A fost scandal in prima zi de scoala, in comuna Balaci, din judetul Teleorman.
Nunta cu scandal in Cluj: Un barbat s-a enervat si a tras doua focuri de arma.
Scandal pe Aeroportul Otopeni dupa ce trei zboruri catre si dinspre Italia, operate de Wizz Air, au fost anulate.
Daca ar dori simulari, s-ar duce la teatru, daca ar vrea scandal, injuraturi si blaturi, s-ar duce la circ. ... Suporterii nostri ii gratuleaza pe jucatori atunci cand simuleaza, trag de timp, injura si fac scandal, pentru ca vor circ, nu fotbal.
Asta, pana cand a inceput un scandal politic, care a determinat gestionarii acestor fonduri europene sa numere din nou banii pe care i-au dat celor care au cattigat proiectele.
Tot acest scandal cade intr-o perioada extrem de propice pentru opozitie, chiar cu putin timp inainte de alegeri. ... In plin scandal, cand oamenii vad lefurile nesimtite care se dau pe spinarea contribuabilului, este normal sa se spuna:
Cinci avocati din Timisoara au fost batuti de trei tineri dupa un scandal pornit in fata unui fast food din oras.
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias.
A fost scandal la Navodari, unde oamenii au venit sa-si deconteze banii pentru gazduirea refugiatilor.
Scandal la Scoala de Politie din Campina dupa ce un profesor a fost prins in timp ce copia la examenul pentru obtinerea postului de profesor de pregatire juridica si criminalistica.
au spart sticle de bere, au provocat scandal, au spart geamuri si au ranit-o pe I. ... au spart sticle de bere, au provocat scandal, au spart geamuri si au ranit-o pe I.
Scandal in urma cu putin timp la trecerea cu bacul din Galati. Un sofer a fortat intrarea pe bac si s-a certat minute in sir cu marinarii prezenti acolo.
Fostul politician, Cristian Boureanu, este implicat intr-un nou scandal. A fost prins baut la volan pe Drumul National 1, in orasul Comarnic.
Este scandal intre Romania si Comisia Europeana. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, ii acuza pe oficialii europeni ca au folosit o formula de calcul gresita care ii dezavantajeaza pe fermierii romani.
A fost scandal in Parlament din cauza preturilor politelor RCA si a falimentului Euroins
Scandal-monstru in Parlament pe modificarile aduse legii pensiilor speciale, dezbatute in comisiile de specialitate, acolo unde fosti militari se revolta fata de reducerea privilegiilor financiare pentru ca Romania sa se alinieze cerintelor Comisiei Europene.
Scandal major la varful Bisericii Ortodoxe Romane. Purtatorul de cuvant al Patriarhie a lansat un atac exrem de dur la adresa Arhiepiscopului Tomisului.
Scandal in Parlament la dezbaterile din comisii privind prevenirea separarii copilului de familie. Proiectul de lege a provocat discutii aprinse in sedinta de luni a Comisiilor pentru munca si pentru sanatate, liderul AUR George Simion spunand "Jos labele de pe copiii Romaniei".
Mai multi oameni si-au impartit pumni si picioare in fata unui bar. In scandal a fost implicat si fiul primarului din localitate. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.
google-analytics.com