Cautare

61748 de rezultate pentru "salvat din streang in ultima clipa filmulet video" (5.98 secunde)
Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. ... Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
Caci in clipa in care te deranjezi cu capul, e bine sa te extragi tu din meserie sau cineva sa aiba puterea de-a te extrage de acolo. Exista insa situatii in care se constata ca nu se intampla asa ceva la momentul zero. Dar, in rest, merita.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix. A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. Poetul Jimmy Stanescu scrie versuri din 2006.
Surdu a lucrat pana in ultima clipa la o motiune pe agricultura, colegii o vor prelua.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
Firmele producatoare de jocuri video au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in luna octombrie 2005, insa analistii se asteapta in continuare ca aceasta industrie sa atinga, pana la sfarsitul anului, o cifra de afaceri record.
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
IAB este in faza finala de stabilire a unui set de standarde valabile pentru bannerele de tip video, care vor exploda pe Internet in urmatorii ani, ca urmare a maririi capacitatilor de banda ale Internetului in general.
Panasonic lanseaza si în aceasta primavara noi modele de camere video: ... Un exemplu în acest sens este facilitatea Intelligent Shooting Guide, care doteaza modelele HDC-SD9 si HDC-HS9.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Ca si cum terminase toti hotii din tara si ramasesera de bagat dupa gratii tinerii care, in putinul timp liber pe care il au, isi trag o melodie de pe net sau un filmulet la care se uita impreuna cu familia, IGP-ul s-a hotarat sa bage spaima in utilizatorii de net care se si vedeau de acum cu politistul batand la usa.
In Romania Libera, Radu F. ... Cititi in continuare relatarea despre revolta senatorului Radu. ... Intrebarea care se pune este in ce calitate o face?
Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38). ... In paralel, criminalistii de la radio sant gloseaza pe un asasinat comis cu dibacie.
De ce n-ar face cioburi oglinda unei natiuni doar pentru a se asigura ca a taiat macaroana Opozitiei si toata administratia, de la Igas in sus si-n jos ii apartine si se afla sub ordin???
Sfinte, sfinte, dar pe bani Astia de la Patriarhie, administratori ai francizei "raiul si tamaia" pe teritoriul patriei, au decis sa le interzica preotilor sa mai oficieze slujbe in cimitirele private.
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai. Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
google-analytics.com