Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (4.32 secunde)
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului.
Potrivit unui comunicat al deputatului, comisia ar urma sa-si inceapa lucrarile prin sintetizarea tuturor propunerilor privind modificarile ce eventual urmeaza a fi aduse Regulamentului.
D din statutul PNL, potrivit caruia "membrii PNL au obligatia sa participe la activitatea organizatiilor din care fac parte sau a organismelor de conducere in care au fost alesi”, respectiv nerespectarea art.13 lit.
"Este interesul lui Verheugen sa creeze o presiune pe negociatorii romani stabilind termene foarte stranse, in asa fel incat partea romana sa faca la fel de multe cedari cum a facut si pana acum in problema agriculturii si energiei, iar iresponsabilitatea lui Nastase si dorinta lui de a iesi in campanie si sa spuna 'Am incheiat negocierile, in sfarsit am ramas tot ultimii', ca ultimii incheiem negocierile, reprezinta un lucru care trebuie exploatat!", a declarat Basescu.
Presedintele PD a reusit sa mobilizeze publicul strans in cele trei judete gratie atitudinii sale degajate.
Democratii nu au fost invitati Presedintele organizatiei, Antonio Guterres, a lasat sa se inteleaga ca IS sustine mai mult PSD decat PD in lupta electorala, pentru ca PD a facut alianta cu un alt partid, in speta PNL.
Liderii UDMR au incercat sa convinga instanta ca Uniunea este asimilata unui partid politic si ca are recunoastere internationala ca partid politic, insa fara succes.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
s-a dovedit a fi un succes si nu pare sa aiba probleme serioase, fiind de dorit ca ea sa se transforme treptat intr-o uniune din ce in ce mai stransa, in timp ce la PSD Ion Iliescu pare hotarat sa-si aleaga un succesor, dar acesta nu pare a fi Adrian Nastase, se arata intr-un raport SAR.
Vicepresedintele UCM, Tulit Attila, a declarat ieri ca face apel catre toti locuitorii maghiari din Covasna sa ia parte la acest protest.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant.
Senatorii si deputatii si-au stabilit pentru maine un program foarte ambitios, incercand sa discute si sa voteze in plen bugetul de stat pe 2005 si pe cel al asigurarilor sociale de stat intr-o singura zi.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
“Credem ca este corect sa avem un sfert din numarul posturilor, daca ne uitam ce a castigat Alianta in urma colaborarii cu UDMR.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Declaratiile de avere ale candidatilor pentru Parlament au inceput sa fie facute publice. ... PNL-PD pare sa le fi priit in Opozitie. Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme:
Avocatul Printului Paul, Liviu Poenaru, a anuntat ca in dimineata zilei de astazi va depune solicitari la comisiile juridice ale celor doua Camere ale Parlamentului prin care Paul de Romania sa fie luat in considerare la reglementarea mostenirii Casei Regale.
google-analytics.com